Meddig lesz még menő a "cringe" szó?? Szerintem tök szánalmas, hogy sokan használják, mert ez a "menő".. mint régen a "hahi" meg az ilyen szavak... nagyon kivan már maxolva ez a szó.
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 15:30
3/9 anonim válasza:
Annyira nem lehet az, életemben nem hallottam még senkitől.
4/9 anonim válasza:
Meddig lesz még menő a "kivan maxolva" kifejezés? A mi időnkben, amikor még a barlangok falára véstünk, eszünkbe nem jutott volna ilyesmit kitalálni. Azok voltak a szép idők.
Mivé lesz ez a világ..
6/9 anonim válasza:
Nem kell használni az internetet ha nem tetszik.
7/9 anonim válasza:
még pont benne vagyunk a határidőben, a szóhasználati bizottság 2020. XII. hó 9-éig engedélyezte. (csak tájékoztatóul közlöm, hogy a ki van maxolva pedig 2019. VIII. hó 13-áig volt használatos)
8/9 anonim válasza:
Sosem hallottam még ezt a cringe szót.
"ki van maxolva" opppsz! .....a macska pedig fel van mászva a fára.
Törni kicsit mádzsár nyelvet?
(én kérek elnézést)
9/9 anonim válasza:
Szerintem semmi probléma nincs ezzel a szóval, én is használom, de nem azért hogy menőbb legyek, csak szeretem így kifejezni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!