Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki a legismertebb ember az...

Ki a legismertebb ember az egész világon?

Figyelt kérdés
Ha csak egyetlen nevet lehet választani, ki az akit valószínűleg a legtöbben ismernek az egész világon? Az egész világba minden ember beleszámít természetesen, tehát az afrikai bennszülöttektől a szibériai földművesekig vagy épp a Los Angeles-i milliomosokig mindenki. Akit a legtöbben ismernek, legalább névről és arcról. Ki ez az ember szerintetek?

2020. nov. 13. 15:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
28%
Isten .
2020. nov. 13. 16:19
 12/27 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem a kérdező egy olyan emberre gondolt,akinek fizikailag bizonyított a létezése.

Isten és jézus nem tartozik ebbe.

2020. nov. 13. 16:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért, de nekem sok ember eszembe jutott:

Donald Trump

Elvis Presly

Albert Einstein

Nikola Tesla

Adolf Hitler

Newton

III. Napóleon

John F. Kennedy

Shawn Mendes

Ed Sheeran

Madonna

Britney Spears

Taylor Swift

Harry Styles

Jennifer Ainston

Leonardo Di Caprio

Ők és még sokan mások azok az ikonok akiknek az emberiség nagy része legalább egyszer hallotta a nevét. Nem vagyok biztos abban, hogy van olyan ember, akinek tényleg minden egyes ember tudja a nevét, elvégre mind mást képviselünk, más más a kor és más a kultúra.

2020. nov. 13. 16:39
 14/27 anonim ***** válasza:
43%

arnold schwarzenegger.

őt ismeri az idősebb,a középkorú és a fiatal generáció is az egész világon.

2020. nov. 13. 17:50
 15/27 Laylah ***** válasza:
50%

Szerintem a mindenkori amerikai elnök, mert nemzetközi szinten folyamatos a jelenléte.

Akik színészeket, zenészeket soroltak fel, azok mennyi híres ázsiai vagy afrikai zenészt és színészt ismernek? Na ugye. Akkor ők miért ismernék a nyugatiakat?

2020. nov. 13. 18:34
 16/27 anonim ***** válasza:
18%

Isten, Jézus emberi alakban is meg tud jelleni !

Mit nem ért ezen 12-es ?

Ám legyen a világ legismertebb ember a pápa !

2020. nov. 13. 18:53
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
16 - mármint a keresztény világé. Valószínű Kelet-Délkelet Ázsiában meg fingjuk sincs róla. Bár az a 4 milliárd ember elhanyagolható :D
2020. nov. 13. 19:00
 18/27 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, de szerintem ebben átfedés tud lenni olyan téren, hogy időszakonként más, és más ember. Értem azt, hogy pl.: Hitlert nagyon sokan tudják ki volt, mondjuk erre a kérdésre egy országban őt válaszolnák, de egy másik országban pl.: Elon Musk-ot mondanák úgy, hogy ők is tudják, ki volt Hitler, de mivel mostanában Elon többször szerepel bárhol is, így őt nevezik meg.
2020. nov. 13. 19:01
 19/27 anonim ***** válasza:
Rambo
2020. nov. 13. 19:28
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

17-es téved !

Pápát mindenhol ismerik .

2020. nov. 13. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!