Miért nem mehetnek ki a párok, élettársak, családtagok sétálni este 8-10-ig? Hol ártanak a vírus védekezésnek az egyesével vagy kettesével haladó emberek az utcán, a legkisebb forgalomban elalvás előtti időszakban?
Kérdező! Én agglomerációban lakom, soha a büdös életben nem láttam annyi embert sétálni az utcán, mint a tavaszi korlátozások alatt. Be voltak zárva a plázák, nem tudtak magukkal mit kezdeni, mindenki ment ki az utcára.
Alig vártam, hogy kinyissanak, hogy kiürüljön az utca. És igen, ahogy lehetett menni a plázába, mindenki ott töltötte a szabadidejét, nem az utcán.
Az a baj, hogy muszáj valamilyen korlátot szabni (bàr nekem sem tetszik), mert sokan nem tudnak gondolkodni és képtelenek 1-2 egyszerű szabályt betartani.
Nem akarom védeni a csutit, ne érts félre.
Ez a szabály arra jó, hogy csökkentse az egymáshoz átjárkálást, ide-oda járkálást, tehát a találkozások számát.
Ausztriából vettük át.
Az embereken azt is érzem kicsit, hogy ha a kormány homlokegyenest mást csinál, mint nyugat, akkor az a baj, ha ugyanazt, akkor pedig az.
Akkor sem létszükséglet, a hiányába nem halsz meg. Ezt jelenti a LÉTszükséglet.
Most gubózzatok be, és úgy beszélgessetek.
25! Este 8-ig simán tudnak egymáshoz járnálni az emberek. A szomszédban is vendégsereg van folyamatosan. Aki eddig is hülye volt, az ezután is az marad, csak 8 előtt.
Szerintem a vásárlás része nem lett átgondolva, mert általában 6-ig dolgozom. Fizikai képtelenség odaérni bárhova és végezni 7-ig mondjuk egy nagybevásárlással.
28
Senki se azt mondja, hogy nem fognak járkálni, de -kevesebb- járkálásra lesz lehetőség, mint eddig és ez a lényeg!!
A vásárlás részéhez nem tudok hozzászólni, mert amit lehet, online intézek. Holnap jön a nagybevásárlásom, amit úgy intézek majd, hogy 2 hétig azt se kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!