Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, ti levágatnátok teljesen...

Nők, ti levágatnátok teljesen kopaszra a hajatokat ha ezzel megmentenétek a férjeteket vagy pasitokat a börtöntől?

Figyelt kérdés
A kérdésem egy sorozat egy része ihlette, ahol csak így tudtak volna elég sok pénzt keresni ahoz hogy a férj ne kerüljön börtönbe, de a feleség nem volt rá hajlandó mert nehogymár ő kopasz legyen.

2020. nov. 10. 23:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
"Úgyis visszanő" ennyi erővel a párom úgyis kiszabadul. ¯\_(ツ)_/¯
2020. nov. 11. 09:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11. Miért nem nő vissza? De. A kiszabadulást viszont nem venném biztosnak.
2020. nov. 11. 10:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit tett (tett-e egyáltalán valamit), mióta vagyunk együtt és megérdemli-e ezt az "áldozatot"
2020. nov. 11. 11:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
11, viszont ha egy normális kapcsolatban vagy és SZERETED a párod akkor nem lehet összehasonlítani a hajaddal. Az semmiség hogy épp hogy néz ki a hajad, ahhoz képest hogy hosszú ideig nem lehetsz együtt azzal akit szeretsz.
2020. nov. 11. 12:09
 15/20 A kérdező kommentje:
Hogy pontosítsak a kérdésen, a sorozatban nem egy komoly bűncselekmény miatt volt kérédéses hogy börtönbe kerül-e, csak adócsalás volt. Bár a végén megoldották, a kutya hosszú szőrét adták el, és úgy tettek mint ha a feleség haja lett volna. De a feleség nem volt ezt hajlandó megtenni a férjéért, annak ellenére sem hogy az ő hibája volt mivel aláhamisította a férj aláírását.
2020. nov. 11. 14:08
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

A tény, hogy komoly válaszokat adtok erre az abszolút hülye, a való élettel még csak köszönőviszonyban sem lévő kérdésre... :D Öcsém.

#14 Ha szeret valaki akkor nem kér meg arra hogy kopaszodjak meg érte. ¯\_(ツ)_/¯

2020. nov. 11. 17:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én hibám lett volna, tehát aláírást hamisítok, így tovább bontva 2 opció lenne:

Vagy feladom magam és megyek a börtönbe, vagy elsimítom és lenyírják a hajam, itt nincs az az opció, hogy férjem az én butaságom miatt szivjon. Hát így végiggondolva lenyiratnám a hajam, aztán már olyan szép parókákat lehet kapni.

Férjem hibájából ha szeretném annyira, lehet bevállalnám érte is, bár még nincs férjem :)

2020. nov. 19. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
83%

16, nem arról volt szó hogy ő mennyire szeret, hanem hogy te mennyire szereted.

Én akit szeretek, azért megtenném.

Ha mondjuk a testvérednek vesére lenne szüksége, nyilván nem azt latolgatnád hogy mennyire szeret, mert ha nagyon, akkor adsz neki. Hanem hogy te szereted-e őt annyira, hogy adj neki. Önszántadból, szeretetből.

2020. nov. 19. 16:42
 19/20 anonim ***** válasza:
65%

Biztos önzőnek fogok tűnni, de nem. Ha a férjem elkövetett valamit, ami miatt ezt érdemelte, akkor én úgy gondolom, hogy viselje is el a következményeit. Ha én csinálnék valami hasonló dolgot, én sem várnám el, hogy más valaki szenvedjen miattam. Előre kell gondolkozni, nem elkövetni a rosszat.

Elég kegyetlen hozzáállás, tudom, de szerintem mindenki vállalja fel a tetteit, és viselje a következményeit.

2021. jan. 22. 22:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, visszanő.
2021. nov. 17. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!