Nők, ti levágatnátok teljesen kopaszra a hajatokat ha ezzel megmentenétek a férjeteket vagy pasitokat a börtöntől?
A tény, hogy komoly válaszokat adtok erre az abszolút hülye, a való élettel még csak köszönőviszonyban sem lévő kérdésre... :D Öcsém.
#14 Ha szeret valaki akkor nem kér meg arra hogy kopaszodjak meg érte. ¯\_(ツ)_/¯
Ha az én hibám lett volna, tehát aláírást hamisítok, így tovább bontva 2 opció lenne:
Vagy feladom magam és megyek a börtönbe, vagy elsimítom és lenyírják a hajam, itt nincs az az opció, hogy férjem az én butaságom miatt szivjon. Hát így végiggondolva lenyiratnám a hajam, aztán már olyan szép parókákat lehet kapni.
Férjem hibájából ha szeretném annyira, lehet bevállalnám érte is, bár még nincs férjem :)
16, nem arról volt szó hogy ő mennyire szeret, hanem hogy te mennyire szereted.
Én akit szeretek, azért megtenném.
Ha mondjuk a testvérednek vesére lenne szüksége, nyilván nem azt latolgatnád hogy mennyire szeret, mert ha nagyon, akkor adsz neki. Hanem hogy te szereted-e őt annyira, hogy adj neki. Önszántadból, szeretetből.
Biztos önzőnek fogok tűnni, de nem. Ha a férjem elkövetett valamit, ami miatt ezt érdemelte, akkor én úgy gondolom, hogy viselje is el a következményeit. Ha én csinálnék valami hasonló dolgot, én sem várnám el, hogy más valaki szenvedjen miattam. Előre kell gondolkozni, nem elkövetni a rosszat.
Elég kegyetlen hozzáállás, tudom, de szerintem mindenki vállalja fel a tetteit, és viselje a következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!