Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Badoo.. Normális az ilyen...

Badoo.. Normális az ilyen ember? Mellesleg mi értelme van ennek a viselkedésenek?

Figyelt kérdés
Rám ír, egy felnőtt 32 éves ember, hogy te beteg vagy és kamu, kamu képet is használok szóval pá. Azt se tudom kicsoda. A kamu kép az én profil képem nem kamu képeket tettem fel és ezt a kaphat látta ő már másnál is egy beteg nő vagyok szóval pá. Normális az ilyen ember? Mire volt ez jó? Miért csinálta ezt? Ezt tegnap nagyon a szívemre vettem. N30.
2020. nov. 9. 08:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
Képzeld tudtam értelmezni, el tudtam olvasni, de attól még gáz, hogy felnőtt ember létedre csak ennyire futja. De a reakciódból egyébként látni a "fajtád", ahogyan Te is fogalmaztál. Egyébként meg egy névtelen fórumon mégis mit vártál?
2020. nov. 9. 11:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Annyi jogom van téged meg ítélni mint fordítva! Ide írsz mert te vagy az atya úr isten egy magyar nyelv tanár, te mindenkit csak még szólsz és krizltizalsz. Annyi jogom van teget le szólni mint fordítva de, hogy őszinte legyek egy nyamvadt kis idegesítő lény lehetsz aki csak azzal tud kompenzálni, hogy meg szokja vagy bele kössön a másikba! Élvezd ki mert szerintem a való életben pont az ellenkezője lehetsz!
2020. nov. 9. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:
42%

Nem vagyok magyar nyelv tanár, és a való életben sem vagyok idegesítő. Egyébként meg a leszólás messze nem itt kezdődik. És tudod mit? Baromi szórakoztató, hogy egyetlen egy mondattal ennyire fel lehet húzni. A való életben igencsak agresszív lehetsz, némi tudatlansággal is megfűszerezve. Na ez a veszélyes kombináció, ráadásul nem tudod elfogadni ha nem a tiéd az az utolsó szó joga, ha nem neked van igazad. Na ki is az idegesítő?

Mónika-Show-ba illő szituáció.

További jó fröcsögést!

2020. nov. 9. 11:58
 14/15 anonim válasza:

Ohhh, hát az ilyen közösségi oldalakon rengeteg a gyökér, bunkó, vagy csaló férfi/nő. Nem kell velük foglalkozni, ha ilyet tapasztalsz azonnal tiltsd le! Ha pénzt akar, vagy úgy érzed, hogy csaló, akkor jeleneteni kell az adminnak.

Személyes adataidat soha ne add meg idegeneknek, mert visszaélhetnek vele.

2020. nov. 9. 13:01
 15/15 A kérdező kommentje:

13# agresszív? Max jót röhögtem rajtad te majom. Ide josz ki oktatni embereket mire fel? A kérdésre sem tudsz válaszolni csaj beszol i. A való életben sem vagy idegesítő ezt gondolod magadról?! Ne legyél ennyire biztos benne. És még annyi először mindenki magából indul ki

Majomparade

2020. nov. 11. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!