Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy éltétek meg a 2 hetes...

Hogy éltétek meg a 2 hetes karantént?

Figyelt kérdés
Én már a 5.napja vagyok karanténba, kezdem már rosszul viselni a bezártságot. Engem megvisel de nagyon! Ki mit csinált?
2020. nov. 8. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálad miért két hét a karantén?

Engem 10 napra csuktak be családommal együtt.

Kertes házban lakunk, jól elvagyunk. Mostanában kellemes idő van, délelőttönként tollasozunk a gyerekekkel a kertben.

Nagyokat alszunk ebéd után.

Lelassult életet élünk, van egymásra időnk, úgyhogy alapvetően jól érezzük magunkat.

Ja, és a legfontosabb: alapvetően senki nincs rosszul. Engem néha elkap egy-egy fejfájási roham, de gyógyszerrel kezelhető.

2020. nov. 8. 18:04
 12/16 anonim ***** válasza:
10-es, elképzelhető. Én Kecskeméten lakom, itt szállít, nem morfondíroztam azon, hogy mi lenne ha nem szállítana. De amúgy nem vettem igénybe, mert karantén előtt bevásároltunk
2020. nov. 8. 18:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Keresztanyámék voltak 20napig karanténban, ők nagyon nehezen viselték. 55nmes lakásban laknak 4en, nincs udvaruk sem, nagyon rossz volt így nekik. Ők pihentek, filmeztek egész nap, mást nem igazán tudtak csinálni.

Mi még nem voltunk karanténban, de szerintem én nem viselném rosszul, mert egyébként sem sokat járok el itthonról, utoljára 1.5 hete voltam oda (belváros), meg egyszer átmentem csütörtökön 5 percre a szomszédhoz, közben boltba sem mentem. Mi kertes házban lakunk, nagy udvarral, ki tudunk menni oda is kényelmesen.

Egyébként mióta van a vírus nem járunk se bulizni, se moziba, az ezekre szánt pénzből társasjátékokat veszünk, van vagy 20 új társasunk már azóta :D azokkal szoktunk családilag(szüleim,tesóm) vagy csak ketten a párommal játszani.

2020. nov. 8. 18:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
9000 nm-en vagyunk otthon. Kis akácos, kis fenyves, kis tó, minden megvan, ami kell. Szarok én a karanténba!
2020. nov. 8. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fel sem tűnik hogy virus van, mert amugy is otthon ülök.

Annyi amit észre veszek, hogy ha a coop-ba, meg tankolni megyek, maszkot felveszem.

Minden mást a neten rendelek.

2020. nov. 8. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem érdekel, sőt. Nem létszükséglet számomra az állandó elmászkálás, idióta emberekkel jópofizás meg közös vedelés mint sok fiatalnak, így nem zavar. Maximum az hogy később jönnek meg a csomagjaim vagy kevesebb a kajaválaszték itthon.
2020. nov. 8. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!