Hogy éltétek meg a 2 hetes karantént?
Nálad miért két hét a karantén?
Engem 10 napra csuktak be családommal együtt.
Kertes házban lakunk, jól elvagyunk. Mostanában kellemes idő van, délelőttönként tollasozunk a gyerekekkel a kertben.
Nagyokat alszunk ebéd után.
Lelassult életet élünk, van egymásra időnk, úgyhogy alapvetően jól érezzük magunkat.
Ja, és a legfontosabb: alapvetően senki nincs rosszul. Engem néha elkap egy-egy fejfájási roham, de gyógyszerrel kezelhető.
Keresztanyámék voltak 20napig karanténban, ők nagyon nehezen viselték. 55nmes lakásban laknak 4en, nincs udvaruk sem, nagyon rossz volt így nekik. Ők pihentek, filmeztek egész nap, mást nem igazán tudtak csinálni.
Mi még nem voltunk karanténban, de szerintem én nem viselném rosszul, mert egyébként sem sokat járok el itthonról, utoljára 1.5 hete voltam oda (belváros), meg egyszer átmentem csütörtökön 5 percre a szomszédhoz, közben boltba sem mentem. Mi kertes házban lakunk, nagy udvarral, ki tudunk menni oda is kényelmesen.
Egyébként mióta van a vírus nem járunk se bulizni, se moziba, az ezekre szánt pénzből társasjátékokat veszünk, van vagy 20 új társasunk már azóta :D azokkal szoktunk családilag(szüleim,tesóm) vagy csak ketten a párommal játszani.
Nekem fel sem tűnik hogy virus van, mert amugy is otthon ülök.
Annyi amit észre veszek, hogy ha a coop-ba, meg tankolni megyek, maszkot felveszem.
Minden mást a neten rendelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!