Miért van az, hogy már egy kis zsozsóval és autotune-al rapper lehet valaki?
Ez olyan szomorú. Ha én írok egy nulla dalszöveget, ami arról szól 3 mondatban, hogy milyen gazdag vagyok, vagy ferrarim és ezt ismétlem 3 percen keresztül, aztán szét autotuneolva felrakom a youtube-ra akkor lesz több millió feliratkozóm és imádóim.
Mert kb ez megy. Hol marad a tehetség? Ez azért elég szánalmas. Annyi élő koncertről van felvétel ahol olyan borzalmas a hangja az "énekesnek" hogy valami aktasztrófa, mégis elvakultan szeretik.
60-as 70-es években semmi hangeffekt nem volt. SEMMI! Ott csak te, és a hangos volt felerősítve. Led zeppelin, Deep Purple, Rainbow. És még sok más.
És most nem a zenei ízlésre gondolok, hanem arra, hogy mennyit csalnak a mostani "zenészek". Akkoriban kiálltál a színpadra és ha nem volt jó a hangod lefújoltak. Nagyon nagyon kevesek lehettek rendes zenészek. Kivételes tehetségek.
Nem vagyok féltékeny, szó sincs arról. Csak furcsállom, hogy ennyivel már milliókat keresnek. tizen évesen.
szöveg? semmi. Tehetség? semmi. zenei tudás? semmi. 100% csak számítógépes generált hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!