A kamionosok egy sérthetetlen kaszt?
Múltkor fel merészeltem tenni egy kérdést itt: hogy hogyan kell egyesbe váltani, mennyire és HOGYAN KELL ELTOLNI A VÁLTÓT.
a 8 hozzászólóból 1 sem válaszolt érdemben a kérdésre, mert nem tudták értelmezni. majd elmentem vezetni, és mondtam az oktatóm, hogy kuplung- és akármicsere volt, és rosszul állították be, azért nem ment múltkor - ezt leírtam itt is.
majd nekem esett egy idős kamionos, hogy buta vagyok, mert nem tudok váltani vmi botrányos helyesírással, meg hogy ne dumáljak neki, mert 30 éve kamionozik.
azt sem sikerült felfognia, hogy nem a szakmai hozzáértését vitattam, hanem hogy nem tudta értelmezni a kifejtést/válaszokat.
Na, az kamionos nagy része pont ilyen: nagyképű buta emberek, akik sztem legbelül tudják, hogy ha abba kéne hagynia a kamionozást, maximum árufeltöltőnek lennének alkalmasak.
Egyébként pár éve volt egy alkalmi munkám, ahol rakodóként egy 60 éves sofőrnek kellett segítenem. Ő is pont ugyanez volt: nagy pofa, de a vezetésen kívül mindenhez s_k hülye volt.
Ez nem igaz, maximum te találkoztál a rossz helyzetetekkel - emberekkel.
Általában a negatív kissebség mindig hangosabb.
Ugyan ez igaz pl a traktorosokra, gondolom ismerős mindenkinek "ha mi nem dolgozunk nem jut kenyér a szádba" hozzászólások.
Az autósoknál is megvan ez a részleg, pl a büntetőfékezők...
Lehetne folytatni a motorosokkal, biciklisekkel stb.
Én nem érzem így. Szerencsétlenek időre mennek, minden perc számít. Te is utazol a munka miatt,gondolj bele.ha péntek délig nem érsz oda valahová akkor alhatnál a kocsiba. Piszok érzés lehet,ha csak 200km a csalad.de nem mehetsz haza, mindezt azért mert erőspista a swiftjével megelőzte,hogy utána 80as kocsikázzon autópályán előttük.
Én úgy érzem a munkájukat végzik, nem kell feltartani őket, aztán menjenek.
Haveromat egy kamionos vitte be korházba amikor befordult egy csatornafedél alatta és rendesen megsérült. Meglátta.megállt bevitte a korházba!
Én is napi szinten találkozok 1-2 vel. Gyorsan lepakolom őket és kedvesen elköszönnek. Mindenkinek jobb a béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!