Ha az neked jó akkor simán. De miért kérdezed?
Úgy értem én csak feketét hordok de azért mert az a kedvenc színem, nincsen rá külön indokom,hogy miért érdemes. Oké, könnyebb mosni de ennyi.
Csak akkor, ha tetszik. Ezt ne másoktól kérdezgesd. Ha nem érzed benne feszélyezve magad, és tudod, hogy jól áll, akkor ennek a kérdésnek kár volt megszületnie.
A ruháim 90%-a fekete, és egyáltalán nem érdekel, ki mit gondol. Tudom, hogy jól áll, tudom, hogy képviselek egy olyan értékrendet, világnézetet, amit tökéletesen leír a fekete szín egyszerűsége, mégis feltűnő titokzatossága.
Annyi, hogy gothnak, rockernek vagy metálosnak ne öltözz, ne viselj úgy pl. bandás pólókat, ne öltözz alter chicknek úgy, hogy nem vagy szubkultúrában. A felszínes pózereket senki nem kedveli.
#7: Gothnak lenni soha nem volt “menő”.
Pont azok az emberek csatlakoznak ehhez a szubkultúrához, akik elítélik a mainstream tömeg felszínes, sztereotip látásmódját, akik mindent kizárólag “menő - nem menő” mércén képesek szemlélni.
Évek óta kb csak feketét vagy sötét színeket hordok, túlnyomórészt fekete minden holmim (kabát és táska és a legtöbb cipőm is). Meg fogod kapni a Mivagyászolsz? Mivanemósvagy? Mivan rokkosvagy? kérdéseket :D
Készülj, hogy sokan fognak oltogatni, főleg ha csaj vagy, mert nyüffögnek, hogy nem nőies stb :D
Döntsd el, megéri-e neked vagy sem. Ha túl tudsz ezeken lépni, akkor viselj bármit bátran, viszont ha függsz mások véleményétől (és feltehetően igen, mert kiírtad a kérdést), akkor maradj cicanacis, uggs csizmás és sárga pufikabátos droid :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!