Fiúk, nektek tetszenek a szemüveges lányok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 10:50
3/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól tud embereknek nem csak lányoknak, de fiúknak is állni a szemüveg. Plusz egy kiegészítő, nagyon tud öltöztetni, csak jól kell kiválasztani. Nekem bejön.
5/11 anonim válasza:
Egy ízlésesen megvalasztott szemüveg nagyon vonzó tud lenni egy nőn. Rengeteg felnőtt kategóriás film van titkárnő témában is, ahol 90%ban szemüveges. Ezt egy barátomtól tudom.
6/11 anonim válasza:
Az a szemüvegtől függ, illetve a lánytól.
7/11 anonim válasza:
Igen, régebben volt is egy szemüveges barátnőm. (Bár nyilván nem ez alapján jöttem vele össze.) Ő nagyon tetszett nekem.
9/11 anonim válasza:
Szemüveges lány vagyok, és eddig egy pasimat sem zavarta szemüveg, pedig mind jó pasi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!