Férfiak, ti hogy reagálnátok arra, ha látnátok egy látványosan zavarban lévő lányt?
Figyelt kérdés
Aki kicsit elpirul, kicsit remeg.2020. okt. 27. 17:40
1/8 anonim válasza:
Kedves lennék vele, és megkérdezném mit tehetnék hogy jobban érezze magát. :)
2/8 anonim válasza:
Remeg? megkérdezném hogy hívjak-e mentőt
Ha elpirul, csak simán mosolyognék
3/8 anonim válasza:
Mosolyognék. De ha tetszik, akkor leszolitom.
4/8 anonim válasza:
Nem férfi vagyok de írnom kell hátha segítek. Amikor a fóbiám felerősödik irtózatosan zavarban tudok lenni, ami annyira zavart hogy egy időben pánikroham követte. A legrosszabb ha szólsz neki higy ezt te észrevetted. A mosolygás pedig lekezelő, olyan mintha kinevetnéd. Ő teljesen tisztában van ezzel és biztos vagyok benne hogy nagyon zavarja. Felesleges lenne bármit mondanod neki. Ha beszélőviszonyban vagy vele és nem tudjátok kikerülni egymást semleges témát válassz.
7/8 anonim válasza:
Ez cuki tulajdonság, valószínűleg én is mosolyognék és próbálnék vele kedves lenni, hogy kissé feloldódjon :D
8/8 anonim válasza:
mitől lenne zavarba látványosan ?
az élet nem habos torta.
ha megkérne segítenék neki,volt is már rá példa, aprót kértek,vagy 1x át kellet kísérni a Lánc-hídon 1 lány és amikor átértünk elsietett, nem is értettem de később rájöttem valami pánik vagy fóbiája volt a hídon átmenéstől mert belül ment és nagyon szorította a karomat és nem beszélt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!