Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A koronavírus az emberiség...

A koronavírus az emberiség ellen elkövetett eddigi legsúlyosabb bűncselekmény?

2020. okt. 27. 08:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%
Sokan nem a "fősodrású médiából" tájékozódnak, de még mindig hitelesebbnek tartom - annak ellenére, hogy mondanak rengeteg hülyeséget is - , még mindig hitelesebbnek tartom, mint a YouTube-ot. Egyébként én sem értem, fejtsd már vissza :D
2020. okt. 27. 09:35
 12/25 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem a nukleáris energia hadicélú használata a bűncselekmény. Háborúkat kirobbantani gazdasági érdekekből, sokkal súlyosabb dolog. Szétszennyezzük a bolygónkat, kapacitásán túl használjuk az erőforrásait, az is inkább emberiség elleni bűncseleknény.

Ez a vírus, legyen akár mesterséges vagy természetes nyomában sincs az igazán nagy pusztítóknak, mint pl a pestis volt.

Amúgy meg le kéne szokni a konteókról. Jó hogy nem azt állítod, hogy maga Ashtar kapitány hozta be a járványt.

2020. okt. 27. 09:55
 13/25 anonim ***** válasza:
35%

És ha azt mondanám hogy valójában te vezeted a világot, te vagy a háterhatalom, és igazából az emberek hallhatatlanok, de ahhoz hogy te életben maradhass meg kell enned az emberek lelkét. A koronavírus pedig azért jött létre mert egyszer nagy szélben tüsszentettél.

Ezt is elhinnéd kerdező?

2020. okt. 27. 10:22
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

nem a fősodratú médiában hiszek... olyannyira nem, jogy nem nézek tv-t, nem hallgatok rádiót, és mégcsak interneten sem követem egyik hírportalt sem...

Munkámból adódóan rengeteg emberrel találkozom, es rengeteget utazom.vannak barátaim olaszországban, angliában, new yorkban, chicago-ban..

Szinte csak abjól értesülök a világ eseményeiről, hogy kommunikálok...

Na és hogy van az, hogy a sok olasz barátom, a sok amcsi, angol, egyikük sembismer egyetlen egy fertőzöttet sem aki haldoklana... olyan vanbköztük os szépszámmal, akin már átment a vírus, lázasak voltak, egyik másik köhögött, aztán ennyi... ha akkora baj lenne ez a vírus, mint sokan beállítjátok... hol vannak a bizonyítékok?

2020. okt. 27. 10:59
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a vallás intézményesítésénél nagyobb bűncselekmény még nem volt a történelem során.
2020. okt. 27. 12:44
 16/25 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem az ide válaszolók nagy része a pánikrohamában már rég befalazta magát a lakásába, és csak egy rést hagyott meg a kajának, meg hogy kiöntse a pisit meg a kakit. És mindezt egy kis bici-baci miatt. 😁
2020. okt. 27. 19:26
 17/25 anonim ***** válasza:
61%
Akarod mondani, vírus
2020. okt. 27. 19:36
 18/25 anonim ***** válasza:
19%

Hú de buta vagy :(

2020. okt. 27. 23:51
 19/25 A kérdező kommentje:
Szívből örülök, hogy a videó megtekintése több mint 10000-rel nőtt tegnap óta.
2020. okt. 28. 10:54
 20/25 anonim ***** válasza:
42%
Gondolod azért mert te belinkelted ide?:D
2020. okt. 28. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!