Van még olyan aki felnőtt ember létére soha nem volt szerelmes?
32 éves nő vagyok és még soha nem éreztem a nagyon elborult, rózsaszín ködös, gyomorremegős érzést aminek le szokták írni a szerelmet. Fellángolásaim voltak, és kötődtem, szerettem már, de nem szerelemmel. Úgy érzem hogy valami nagyon fontos maradt ki az életemből és félek hogy talán soha nem élhetem át. Van még olyan aki ugyanebben a cipőben jár?
Azt hiszem csak megnyugtatna valamelyest ha tudnám hogy nem vagyok egyedül.
Én 36 évesen lettem először. Lehet ez is jó hír.
De amúgy szerintem is az van, hogy ez nem annyira gyakori dolog és van akikkel nem történik végül meg. De szép lehet az is.
a kérdező jól írja. A rózsaszín köd, a totál elborulás, gyomorliftezés jelzi, hogy begőzöltél. félelmetes tud lenni ez az állapot. volt olyan időszakom, hogy három hónap teljesen kiesett, nem emlékszem semmire(pedig dolgozni jártam). ez pedig nagyon veszélyes, az ember olyant tehet az imádott nőért, amit később megbán.
Nem tudom elképzelni milyen lehet legalább egy szerelmes kábulat nélkül...(sajnos milliók nem tudják mi fán terem a szerelem)
Én meg forditva.
Én mindig repkedek a föld felett miközben a masik mindig egy lightos f.s csak a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!