T i is szorongtok a jelenlegi helyzet miatt?
Figyelt kérdés
Nem tudok aludni se, valahogy olyan furcsa és ijesztő, ami most történik a világban. Szerintetek mikor jön rendbe minden?2020. okt. 22. 08:16
11/30 Kései Sirató válasza:
Szomorkodom, sajnálom az embereket,a betegeket, a halottakat, a családjaikat és a ballagó diákokat, akik idén nem ballaghatnak. Gyorsan beoltanám a felsős tanárokat, és küldeném a gimis diákokat suliba, aztán ballagjanak el rendesen (az udvaron) és érettségizzenek méltó módon.
12/30 anonim válasza:
Én jóformán minden miatt szorongtam már, csak a vírus miatt nem.
13/30 anonim válasza:
#9 Feltéve ha nem felejtették benne a statisztikai adatokat a rendszerben.
14/30 anonim válasza:
Amióta kijött, remegve iszom a kávémat. Talán mert kis gatyában vagyok.
15/30 anonim válasza:
Nem. Nekem minden megy ugyan ugy, mint eddig.
Kicsit le kellene szakadni a médiáról, kérdező, rögtön jobban érzed majd magad.
16/30 anonim válasza:
Nem történik semmi furcsa a világban... a manipulatív sajtóban na abban történik valami rettenetes furcsa...
Attól meg megszabadulhatsz... ne nézz tv-t, ne hallgass rádiót... szabadulj meg a propagandától... foglalkozz a barátaiddal, menj el kirándulni, kikapcsolódni... találkozz emberekkel és te is ezt fogod látni... nincs semmi furcsa az élet megy a saját medrében szépen.
17/30 anonim válasza:
160.000.000 fertőzött 3.4millió halott...
Ez 0.02%...
Annak akit elborzasztanak a propaganda számok.
18/30 anonim válasza:
Kb ugyan az mint a sima nátha adatai... csak abból meg nem fújtak politikai lufit soha.
19/30 anonim válasza:
Én legfőképpen a korlátozások miatt vagyok ideges és dühös. Külföldön lakom, és tavaly nyár óta nem voltam otthon, most sem lehet még menni. Ráadásul oltás nélkül sok helyre be sem engednek.
20/30 anonim válasza:
Én nem szorongok miatta, csak a f@szom kivan vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!