A nők lányok miért csinálják azt hogy van amikor állandóan írnak meg találkozni akarnak meg minden máskor meg teljesen eltűnnek és visszaírni sem képesek ?
Olyan pasinak meg még jó hogy senki nem ír vissza aki úgy áll hozzá hogy "szerintem inkább ők örüljenek hogy írok nekik". Én sem foglalkoznék egy ilyen jellemtelen, nagyképű, tiszteletlen alakkal.
Jól jegyezd meg hogy egy nőnek mindig van több opciója, mindig vannak akik próbálkoznak, és ha van nálad normálisabb meg intelligensebb jelentkező akkor nem téged fognak választani.
Akárhogy nézhetsz ki, akármekkora farkad lehet, és akármennyi pénzed, ha nem tudsz normális lenni akkor nem te leszel a befutó, mert senki nem akar ilyen nagyképű ego-emberrel nyűglődni.
#22-esnek NAGYON igaza van.
Szóba sem állnék ilyen egoista emberrel, aki úgy van vele, hogy örüljek, hogy ír.
19 évbe telt, míg tálaltam egy full normális srácot. Voltak kapcsolataim, de nem ilyenek.
Figyelj, ha csak a szexről tudsz beszélni, nyomulni stb, ne hidd, hogy annyira akarnak majf beszélni veled.
Lehet csak nem akartak megsérteni, azért mondtak igent a talira, aztán mondták le.
Utálok chatelni, inkább személyesen beszélgetek, így van, hogy 3 naponta írok vissza, inkább talizok haverokkal.
Meg dolgunk is van legtöbbször.
És igen, hiába azt hiszik a férfiak sokasága, hogy pénz a lényeg.
Ha olyan lányok közt keresgélsz, nyilván.
De rohadt sok normális lány van.
Én úgy vagyok vele, hogy ha nekem kell pénz, majd én megkeresem, nem megyek inkább egy full gazdag csávóhoz azért.
Közös dolgokért (külföldre menni, ház, stb) meg közösen dolgozzunk meg.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!