Melyik évszakot szeretitek jobban, az őszt, vagy a tavaszt?
Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 14:30
11/19 anonim válasza:
A tavaszt, mert az ősz az elmúlás évszaka. Eleve az elmúlás (emberi élet vége) jut róla eszembe, de az is szomorú, hogy rövidek a nappalok, minden szürke, lehullanak a levelek, hogy utána minden kopár legyen.
12/19 anonim válasza:
Időjárásban nem sok különbség van, de amúgy a tavaszt. Akkor van a szülinapom, meg már hozza a kedvencemet, a nyarat. Az ősz meg csak a suli kezdést és a telet, amit utálok.
13/19 anonim válasza:
A tavaszt a mezítlábasság miatt, az őszt az illatok, a természet szépsége, az állatok /vadludak/ miatt.
14/19 anonim válasza:
A tavasz a kedvenc évszakom! Imádom, ahogy életre kel a természet, egyre hosszabbak a nappalok, egyre szebb a kert, csiripelnek a madarak a rügyező fákon, a nap sugárzó fénye ahogy megcsillan a lombokon, aztán egyre több időt lehet kint tölteni. Ennél jobban már csak a hosszú nyári csillagos estéket/éjszakákat imádom! Ez mind egy életérzés, ami szörnyen hiányzik a borongós, sötét, rideg őszi/téli napokon.
15/19 anonim válasza:
Ősz, nekem ez az igazi és a tél, egyszerűen imádok mindent ami borongós, komor és szomorkás. A nyár viszont egy kész szenvedés, már a hangulatát is utálom meg mellé hogy nem lehet megmaradni olyan meleg van.
16/19 anonim válasza:
Írok egy normális, releváns választ és hárman negatívan értékelik, mert gondolom ők az őszt szeretik jobban. Ennyi ésszel nem fájdalmas az élet minden perce?
17/19 anonim válasza:
16# a gyik mar csak ilyen. Irigyek
Ne foglalkozz vele.
18/19 anonim válasza:
Hogy jön ide az irigység? :D Amúgy egyet értek, mindenkit indokolatlanul lepontoznak.
19/19 anonim válasza:
A tavaszt szeretem, mert fázós vagyok, ezen kívül az ősz szomorkás hangulata nyomasztóan hát rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!