Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem akarunk egymástól...

Ha nem akarunk egymástól semmit, akkor miért nem törölt, tiltott le az ismerősei közül?

Figyelt kérdés
Közöltem vele én nem leszek második nála ezért inkább hagyjuk egymást. Elég lekezelo bunkó választ kaptam, de nem törölt és nem is tiltott le mint az eddigi többi.akkor miért nézeget?
2020. okt. 16. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Latod, meg annyira sem foglalkozik veled, hogy torolne vagy letiltana. Igy jartal!

Finomabban mondva: attol mert szakitottatok meg az ismerose maradtál. Nem utal annyira, hogy emiatt torolnie kellene az ismerosei listajabol (amúgy is romlana a statisztikaja).

2020. okt. 16. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem kell ebbe semmit belegondolni. Nem nézeget, max látja ha majd feltöltesz egy képet a kutyádról pl. 🤷🏻‍♀️
2020. okt. 16. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert elférsz az ismerősei között, nem fáj látnia a profilod, ennyire nem jelentesz neki semmit.
2020. okt. 16. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Miért nem te törlöd ha lekezelő volt veled? Ott a gomb, nyomd le ha nem akarod látni. Vagy inkább leállsz kombinálni hogy ő mégis akar téged csak titkolja?

Amúgy valami itt nem stimmel. "nem is tiltott le mint az eddigi többi" . Ha ez ilyen gyakran törtnik meg akkor valami baj lehet veled.

Honnan veszed hogy nézeget? Nem értem. Most mi is a baj? 🙂

2020. okt. 16. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Töröld te ha annyira akarod.
2020. okt. 16. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!