Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek magamnak...

Hogy szerezzek magamnak Instagram követőket? Hogy keltsem fel az emberek figyelmét?

Figyelt kérdés
Hobbi fotós vagyok, sokat túrázom. Jó képeim vannak, profik is gyakran megdícsérnek. Szeretném a képeimet meg az utazásaimat népszerűsíteni. Többször megosztogatják a képeimet Instagramon, mégsem jönnek a követők. Vajon miért, hogy szerezhetnék sok követőt? Eddig kb csak akkor sikerült több követőt szereznem, ha én is bekövetgettem egy csomó embert. De akkor is csak kb minden 50. ember követ vissza. Hirdetésből kb egy követő sem jön, csak a rengeteg lájk, de nekem nem az kell. Másoknak több tízezer követője van hasonló profillal, nekem meg 1 év alatt 1000 embert sikerült csak elérnem. Mintha az algoritmus nem szeretne engem, alig dobja fel a képeimet másoknak. Mit tehetnék a több követőért?
2020. okt. 14. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz követőket azt leszámítva, hogy most ez a menő? Én is fotózom hobbiként, nekem is van instám, de letojom, hogy mennyivel nő az a szám. Attól függetlenül én a saját képeimet értékelem és nem csak ez alapján ítélem meg a tehetségemet. Ha nekem jó, akkor le van szarva más.

Amúgy sanszos, hogy az algoritmus szar. Mostanság az a menő, ha influencerkedsz és r*banckodsz instán. Ezeket követik, az értelmes dolgok kiszorulnak az emberek látóköréből ezek miatt. Pont azért mondom, hogy nehogy ez legyen a mérce, mert csak a saját kedvedet veszed el. Fotózz csak továbbra is, ne a követők miatt, hanem mert szereted csinálni.

2020. okt. 14. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Küldj képet magadról és bekövetlek.
2020. okt. 14. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok releváns hashtaget használj, minél több annál nagyobb eséllyel találnak meg. Promóztathatod magad külöböző oldalakkal, csoportokban. De ne görcsölj ennyire a követőkön, akinek tetszik amit csinálsz, még ha most csak lájkolnak is, később nagy eséllyel követni is fognak, ha folytatod a kontent gyártást. Azt az időt ammit a követőkön való aggódással töltesz, add bele a munkáidba és hidd el ki fog fizetődni :)
2020. okt. 14. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Fényképezd le a seggeden levo pattanast … csomo kovetod lesz.
2020. okt. 14. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hashtagek+fotózz le népszerű helyeket, témákat vagy csinálj vlmi egyedibb sorozatot. Pl.múltkor láttam egy olyan instaoldalt rengeteg követővel, h. pesti ablakokat fotózott az illető.
2020. okt. 14. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Néha magadról is közölj fotót. Ha helyes vagy, lesz sok követőd.
2020. okt. 15. 02:40
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem vagy luxusku.va, vagy gyuros biszex f.szfej, nem érdekled a kutyát se.
2020. okt. 15. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:

"Mit tehetnék a több követőért?"

Beállsz a tömegbe. Népszerű tartalmakat generálsz: népszerű témákat fotózol, népszerű stílusban. Legyen egységes az oldalad: (nagyjából) egységes téma, egységes szerkeszés... Nem véletlenül népszerűek az olyan tematikus oldalak, mint a gangvégek, a budapestianfloors vagy a heteske által említett budapesti ablakos oldal.

Interaktív vagy, kommentelsz és beszélteted a népet: kérdéseket teszel fel a posztodban, insta sztoriban szavást indítasz, kérdezel stb.

Légy aktív, lehetőleg napi szinten posztolj.

A közösségi média arról szól, hogy az emberek elszórakoztatják egymás a saját maguk által generált tartalmakkal, hogy minél több időt töltsenek ott az emberek (a szolgáltató meg közben bezsebeli a hirdetések bevételetit). Minél többen reagálnak rád, annál jobb és annál jobban preferál az algoritmus. (Nyilván esztétikus női és férfi testek látványára elég nagy a kereslet... tehát "r!banckodással" gyorsan, sok követőt lehet szerezni.)

Fotográfiai szempontból a lájk, a követő semmit nem jelent. Sőt, jelentheti azt, hogy letértél a saját utadról, a népszerűség kedvéért.

Halk megjegyzés: a "profiktól" konstruktív kritikát kérj. Akinek egy csepp esze van, egyetlen hobbista képébe sem fogja beleverni a csúfot. Viszont fejlődni mindig van hely. Sokkal többre jutsz, ha azt kérdezed, mivel, hogyan tudnád meglátásuk szerint javítani a képeidet.

2020. okt. 15. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!