Melyik kategóriákban fordulsz meg, és mennyi időt töltesz az oldalon egy nap?
Főleg a gyerekvállalás. A toplista elején vagyok valahol, tehát förtelmesen sokat, sajnos.
Emberek, felnőtt párkapcsolatok, politika és szórakozás még amik érdekelnek itt.
Emberek, Közlekedés, Üzlet és pénzügyek
(Régebben felnőtt párkapcsolatok, Szexualitás, Sport, de ezekbe beleuntam az idióták tömkelege miatt)
Hétköznap 0-1 óra kb. attól függ mennyi időm van, hétvégén akár több órát is.
Felnőtt párkapcsolatok: Ott lógok a legtöbbet és azt találom a legbetegebbnek. Nagyon durva, hogy milyen szélsőségek mennek ott és mennyire csak egy fősodrú véleményt éltetnek.
Emberek: Itt változatosak a kérdések.
Szexualitás: Hát, jönnek vicces kérdések. Az gáz, hogy mennyi férfi adja magát ott ki nőnek és mennyire láthatóan kamu kérdéseket kajálnak be sokan.
Szórakozás: Néha nézek csak be.
Az idő változó. Van, hogy 1-2 óra, van, hogy semennyit sem.
Javarészt a felnőtt párkapcsolatokban olvasgatok/válaszolgatok.
Néhány hete tettem fel kérdéseket, azóta itt ragadtam, de nem bánom.
Unalmas a munkám, ezzel lekötöm magam. :D
De érdekes, néhány kérdét tettem fel, mindnek ugyanaz volt a mondanivalója, csak máshogy fogalmaztam meg, vagy kicsit más szemszögből. - az összes kérdésemre más jellegű válaszokat kaptam, ami számomra furcsa, hisz az alap probléma ugyanaz, mégis valahol azt írták, tartsak ki, vagy én vagyok a szemét, a többinél pedig azt, hogy miért nem szakítok már.
Igazából nem idegenek szavára akarok adni, én mindenhol tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, ki-mit élt már meg, hogyan vészelte át a helyzetet, stb. De az esetek többségében az ítélkezés megy, meg a nagy szavakkal dobálózás a vakvilálgba..
Az anyós,após témakörben is feltettem egyet, hatalmas port kavart, amire magam sem számítottam, 70-80 válasszal kb..
Ezek mellett az emberek kategóriát böngészem még, néha az ezotériát, illetve a szexualitást - de utóbbin inkább csak szörnyülködök/nevetgélek.. nem igazán lehet komolyan venni.
Munka után, illetve hétvégente nem nagyon nyomom, de munkaidőben szerintem órák is elmennek vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!