Hogyan rázzam le az ismerőseimet, akik megtudták hogy milliomos vagyok?
Még hónapokkal ezelőtt nyertem a lottón több száz millió forintot, ezt sikerült titokban tartanom egy darabig, elköltöztem az albérletből ahol laktam, vettem egy kisebb házat a Balatonparton (semmi fényűzés)...
Viszont valahogy kiderülhetett a dolog, hogy én ennyi pénzt nyertem. Mert a régi ismerőseim hívogatni kezdtek, nagyon-nagyon sokan, de nem említették a nyereményt, csak azt kérdezték, hogy hogy vagyok, megvagyok -e, hol lakom stb...
Tehát kezdek félni, hogy rám fognak szállni. Csináltatnom kéne új telefonszámot?
Köszönöm!
Én csak úgy csinálnék mintha nem tudnám miről beszélnek, Kosz jól vagyok semmi extra
egy kb. 15 évvel ezelőtt a városunkban is volt egy lottónyertes, sokáig tagadta, persze egyértelmű lett egy idő után, de mai napig 15! Év elteltével se tudja mitől beszélsz h megkérdezed tőle.
Köszönöm a válaszokat.
Nem hinném, hogy aggódnának. Sosem szoktak hívni egyébként sem, csak benne voltam a telefonkönyvükben, aztán ennyi, esetleg ünnepekor küldenek sms-t páran, aztán ennyi...
Ha ez nem trollkérdés,akkor igen,csináltass
Ha régi ismerősök hívogatni kezdtek csak úgy,és nem szívességet kérnek,vagy találkozni akarnak,akkor több mint valószínű,hogy rájöttek
És ha egyszer elszólnák magukat,hogy tudnak a pénzedről,én le is tiltanám őket
Uj telefonszam? Uj telefontarsasag, akkormar. Vagy beszallnek az internetbe, mint a vagasiferi.
En nem tudom, miert ilyen kozel koltoztel, ha tobbszaz milliot nyernek, meg se allnek pl Nemetorszagig. De inkabb USA, csak nincs annyi ver a pucamba. Most mondjuk pucam is alig, de vennek azt is :)
Szoval mennek tovabb, senki se garantalja, hogy nem vesznek a szajukra az emberek, aztan a pletyka nem all meg.
Ha tul sok a zseton, ne szegyellj ram irni kerlek, barmikor segitek :D
Köszönöm a válaszokat, akkor mindenképpen lesz új telefonszámom.
Nem szeretnék külföldre költözni, mert nem beszélem jól a nyelvet, illetve a pénzt sem szeretném csak úgy elherdálni, és külföldön a megélhetés is sokkal drágább. Kisebb vállalkozás inditásában gondolkodom itt a Balatonparton majd.
Én 10 éve nyertem ilyen nagyságrendű összeget, nagyon lassan változtattam az életvitelemet, hogy ne legyen feltűnő. Kb 1 éve élek úgy, hogy már teljesen kihasználom az anyagi lehetőségeimet.
Nem is költöztem el, az is feltűnő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!