Mi az a női egyenjogúság?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tisztába vele2020. okt. 11. 23:03
1/7 anonim válasza:
Az fiam, hogy mosogatnod is kell...
2/7 anonim válasza:
Néhány nő, nem fogta még fel, hogy ugyanannyi joguk van mint nekünk férfiaknak.
3/7 anonim válasza:
A törvény előtti egyenlőség.
Ettől függetlenül lehetőségek szempontjából soha nem lesz egyenlő nő és férfi, hogyan is lehetne.
Vannak lehetőségek amelyek a nőknek, és vannak amelyek a férfiaknak kedveznek.
4/7 anonim válasza:
Az, hogy a nők ne éljenek elnyomás alatt, egy rendszerint patriarchális társadalomban.
5/7 anonim válasza:
Az előttem lévő jól írta... de csak gondolj abba bele, hogy sok munkahelyen ugyanazért a munkáért egy nő kevésbé van megfizetve mint egy férfi, a nők tárgyiasítása és csak egy szexmasinának tekintése valamint egy nő este nem tud szorongás nélkül végigsétálni az utcán, mert bármelyik pillanatban veszélyben lehetnek.... és még nem is a legdrasztikusabb példákat hoztam. És azok akik ez ellen kiállnak őket nevezik az egyenjogúságért küzdőknek azaz feministának
6/7 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam még olyannal hogy ugyanazért a munkáért más bért kapott volna valaki azért mert nő...
És abba gondolj bele hogy egy férfi is szoronghat este...
Bedugják a nemi szervüket, vagy kést?xd
Melyik a rosszabb?
2020. okt. 25. 19:49
7/7 anonim válasza:
Nekem közvetlen közelemben is van ilyen munkahelyi példa... és igen egy férfi is szoronghat este nem is mondtam, hogy nem, de statisztikailag is nőknél valószínűbb. Bár jobban örülnék, ha egyáltalán nem fordulna elő ilyesmi. A mostani feminizmus átment abba, hogy nőuralom és, hogy egy nőnek minden rosszabb én csak azt szeretném ha mindenki nemtől függetlenül ugyanannyit érjen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!