Lányok, miért kell úgy tenni, mintha szeretnétek nézni a focit vagy a küzdősportokat?
Pl. Amikor párod, barát, testvér vagy apukád sportot nézz te meg le ülsz mellé kifugurázni.
Gondolom ők sem bambulják a divatbemutatókat, csak azért mert ti azt nézzitek és nem gúnyolódnak rajta.
Nyilván azoknak szól a kérdés akik ezt szokták csinálni tudom, hogy vannak olyan lányok akire fent említett szokások nem jellemzőek.
Hát én ilyenről még életemben nem hallottam
Pedig lány vagyok és rengeteg lány barátom,ismerősöm van
Van aki tényleg nézi,van aki úgy csinál mintha szeretné-hogy imponáljon egy fiúnak
De ilyen kifigurázás nincs. Nem is értem mire gondolsz
A focit unom, ezért nem is nézem, de én mindig hallom, hogy a férfi rokonaim/haverjaim, ha éppen azt nézik, akkor szidják vagy éppen kiparodizálják a játékosokat vagy a bírókat. A küzdősportokat szeretem, valamit űzök is, de a környezetemben ezzel valaki vagy így van, vagy egyáltalán nem kerül vele kapcsolatba, vagyis nem is nézem.
A divatbemutatókat őszintén szólva halálra untam (mármint azt a kettőt, amit végig kellett néznem), viszont azon aztán van mit kiparodizálni.
Semmi értelme nem volt ennek a kérdésnek.
19/L
1. A párom, és a családom férfi tagjai is mind leszarjàk az összes sportot, és én is.
2. Én sem nézek divatbemutatókat vagy hasonlókat. Csak a Comedy Central-t szoktam nézni, azt is csak azért, hogy valami zörögjön a háttérben, mellette meg tanulok, zenélek, olvasok, stb. Maximum este nézek Family Guyt, South Parkot vagy hasonlót, de ezeket szereti a párom is.
3. Ha nézné valaki, akkor sem figuràznàm ki, elvonulnék ugyanúgy tanulni, vagy videókat nézni, esetleg gitàrozni, nem játszanàm meg, hogy engem ez érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!