Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csak a feleségemet...

Miért csak a feleségemet sajnálják és támogatják az újszülött gyerekünk miatt?

Figyelt kérdés

Szeretném megérteni, hogy én miért maradok ki az egészből.

Én nem maradok fönt egész éjjel? én nem pelenkázom naponta akár 10x is?

Én nem törődöm vele? Én nem vagyok fáradt?

Mindenki akikkel eddig találkoztunk nekem csak köszönt. Ennyi. egyől fordultak oda az anyához, hogy jaaj drágám biztos nagyon sok a dolgod, nagyon fáradt lehetsz.

Már komolyan azon voltamm hogy egy ilyennél mondom, hogy hát képzelje én meg még dolgozok is mellette.

Nem azt mondom, hogy a feleségemnek nem rossz, sőt.. Neki is ugyanúgy rossz, mint nekem.

Azzal a különbséggel, hogy neki nem kell semmit csinálnia. otthon van, fekszik, alszik, a gyerek dolgait csinálja. aludni max fél órát.

Én ugyanez, csak dolgozom is home office-ban.

Nem értem ,hogy ÉN miért nem kapok soha semmi elismerést, vagy együttérzést.

2020. okt. 11. 11:01
1 2 3 4
 31/32 Sunshinedoll ***** válasza:
97%
Valószínűleg azért, mert a gyakorlat azt mutatja, hogy a férfiak sokkal kevésbé veszik ki a részüket a gyermekgondozásból és nevelésből, és sokaknak eszébe se jut, hogy léteznek olyan családok is, ahol az apuka nem tudja le a gyereknevelést egy fél órás játékidővel vacsi után....
2020. okt. 11. 11:52
 32/32 A kérdező kommentje:

31 de hát tudják, hogy mennyi mindent megteszek!

Itt egyedül csak azzal van a baj, hogy így viselkednek velem.

Ott állok előttük, a feleségemmel az oldalamon, a picivel a babakocsiban, de mintha egy cseléd lennék aki áll egy helyben vagy tolja a babakocsit.

Nem kell nekem figyelem. semmi nem kell. ú

csak az, hogy ne nézzenek már ennyire semminek. Ez annyira rosszul esik.

2020. okt. 11. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!