1/18 anonim válasza:
Nekem kint volt. De mára már annyira minimálisara van beállítva h senki nem lát semmit.
4/18 anonim válasza:
Nàlunk ez reklàmnak minösülne nem is engednék.
5/18 anonim válasza:
Igen, 12 éve ott dolgozom, minden ismerősöm tudja, nem titkosügynök vagyok.
6/18 anonim válasza:
Nalunk a cég belsö körökben mozog csak. Cégekkel àll csak szoba. A sajàt kapcsolatait is igy épiti, nem köztény a müködésünk nem azon alapul.
7/18 anonim válasza:
Igen ki.A cégnek fontos a menedzsment,és a jó reklám A munkatársak,és a csapatot is jobban összekovácsolja.
Szippantós Tibi
8/18 anonim válasza:
Igen, de csak az ismerőseim láthatják. Előttük nem titkolom, hol dolgozom.
10/18 anonim válasza:
#8-as vagyok. Még annyit, hogy nálunk a cég weboldalán is kint van az összes dolgozó, fotóval, céges telefonszámmal, e-mail címmel, iroda ajtószámmal. És ez teljesen nyilvános, bárki láthatja a neten. Google is kiadja első találatnak ha valaki rákeres a nevemre + a cég nevére. Innentől meg nincs értelme titkolóznom a facebookon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!