Teljesen meg vagyok rémülve, mi történhetett?
Tegnap egy kérdésemre válaszolt egy lány privát üzenetben. Elküldte a facebook és az instáját, hogy a szeretnék, akkor beszélgethetünk.
Lecsekkoltam mindkettőt, az insta privát volt, de voltak követők és bejegyzések is. A facebookja nyilvános, fent volt pár kép is, de régebbiek. Az egyiken egy kislánnyal szerepelt aki a keresztlánya, egyik ismerőse még kommentelt is hogy milyen aranyosak. A nevére rákerestem googleban is, találtam róla két forrást is, ahol írnak róla. Az egyik egy jótékony cél, aminek egy fotója szerepelt is a facebook képei között is, pár évvel ezelőtt. Ezek után elég valószínűnek tartottam, hogy valós személlyel van dolgom.
Most pedig írtam volna neki, de mind az instagram, mind a facebook és a gyakori fiókja törölve lett! Van amit nem látok? Létezik hogy ennyire profik scammerek már? Le vagyok sokkolva, mit nem látok rendesen?
"De akkor hogy lehetett ennyire finoman összehangolva a kettő dolog?"
Szerintem lopott volt az összes profil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!