Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Teljesen meg vagyok rémülve,...

Teljesen meg vagyok rémülve, mi történhetett?

Figyelt kérdés

Tegnap egy kérdésemre válaszolt egy lány privát üzenetben. Elküldte a facebook és az instáját, hogy a szeretnék, akkor beszélgethetünk.

Lecsekkoltam mindkettőt, az insta privát volt, de voltak követők és bejegyzések is. A facebookja nyilvános, fent volt pár kép is, de régebbiek. Az egyiken egy kislánnyal szerepelt aki a keresztlánya, egyik ismerőse még kommentelt is hogy milyen aranyosak. A nevére rákerestem googleban is, találtam róla két forrást is, ahol írnak róla. Az egyik egy jótékony cél, aminek egy fotója szerepelt is a facebook képei között is, pár évvel ezelőtt. Ezek után elég valószínűnek tartottam, hogy valós személlyel van dolgom.

Most pedig írtam volna neki, de mind az instagram, mind a facebook és a gyakori fiókja törölve lett! Van amit nem látok? Létezik hogy ennyire profik scammerek már? Le vagyok sokkolva, mit nem látok rendesen?

2020. okt. 9. 00:27
 1/8 A kérdező kommentje:
Srácok, az a csaj aki a jótékonykodós oldalon és a másikon van, biztosan létezik. Viszont az lehet, hogy nem a saját instája és facebookja volt ez. De akkor hogy lehetett ennyire finoman összehangolva a kettő dolog?
2020. okt. 9. 00:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, de ma en is kaptam egy kamu insta es kamu face nevet. rakerestem es mar nem volt fent. a net tele van kamuval, ne parazz ra nagyon. atcsesztek, ez van
2020. okt. 9. 00:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ettől miért kell megrémülni? Lehet, hogy csak letiltott.
2020. okt. 9. 01:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fura de szerintem no para. Érdekességként az én egyik régebbi sztorim olyan volt hogy egy csajjal beszéltem itt, aztán nem nagyon bízott abban hogy mondjuk nem valaki másnak adom ki magam, hát megadtam neki a facemet. Beírta a nevemet (valószínűleg a googleba) és kidobott neki egy 40 év körüli (én tizenéves voltam ekkor) kamionos csapatfőnököt, és még a település is stimmelt, amin nekem igencsak elkerekedtek a szemeim és szinte röhögésben törtem ki hogy ez hogyan lehet, szegény csaj meg megijedt és nem nagyon akarta folytatni a beszélgetést, sajnos nem nagyon hitt nekem. Kár érte, de lehet hogy a helyében én is kicsit betojtam volna.
2020. okt. 9. 02:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor hogy lehetett ennyire finoman összehangolva a kettő dolog?"

Szerintem lopott volt az összes profil.

2020. okt. 9. 06:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Tegnap egy cigi után ért ez az élmény, így persze jóval erősebben hatott rám mint egyébként, de még mindig elég furcsának tartom.
2020. okt. 9. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne szívj vicces cigit!
2020. okt. 9. 17:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Cbd cigi volt csak, de mégis nemhogy lenyugtatott volna, ilyen hatása van.
2020. okt. 9. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!