Ha van aki korábban külföldön lakott de hazaköltözött! Nem vágytok vissza abba az országba ahol életetek?
Angliában éltem évekig, majd nagy reményekkel téli hazajöttem. Sokáig pozitívan láttam a helyzetem, majd elkezdtem gondolkodni hogy nem is volt olyan rossz itt kint. Megvolt mindenem amit akartam. Itthon viszont egyre inkább kilátástalannak érzem a helyzetem, még ha konkrétan nem is az.
Hianyzik az a közeg ami ott volt, és az anyagi gondtalanság, illetve a kiszámíthatóság.
Van/volt rajtam kívül valaki köztetek ilyen helyzetben?
Rendben, megbocsájtok, egyébként engem se érdekel különösebben a pontozgatás, csak az jött le nekem belőle, hogy aki nem vágyik haza az már azonnal rossz.
Pedig nagyon sok ismert ember lelépett már ebből az országból a jobblét miatt a rendszerváltás előtt pedig a szabadság és a jólét miatt, pl. nagyon sok sportoló lelépett annó kimentek játszani és elfelejtettek hazajönni.
A nagy Puskás öcsi is például, a spanyoloknál csinált kariért inkább mint szeretett kis hazánkban.
Ezzel nem bántani akarom, sőt jól tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!