Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha van aki korábban külföldön...

Ha van aki korábban külföldön lakott de hazaköltözött! Nem vágytok vissza abba az országba ahol életetek?

Figyelt kérdés

Angliában éltem évekig, majd nagy reményekkel téli hazajöttem. Sokáig pozitívan láttam a helyzetem, majd elkezdtem gondolkodni hogy nem is volt olyan rossz itt kint. Megvolt mindenem amit akartam. Itthon viszont egyre inkább kilátástalannak érzem a helyzetem, még ha konkrétan nem is az.

Hianyzik az a közeg ami ott volt, és az anyagi gondtalanság, illetve a kiszámíthatóság.

Van/volt rajtam kívül valaki köztetek ilyen helyzetben?

2020. okt. 8. 11:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Rendben, megbocsájtok, egyébként engem se érdekel különösebben a pontozgatás, csak az jött le nekem belőle, hogy aki nem vágyik haza az már azonnal rossz.

Pedig nagyon sok ismert ember lelépett már ebből az országból a jobblét miatt a rendszerváltás előtt pedig a szabadság és a jólét miatt, pl. nagyon sok sportoló lelépett annó kimentek játszani és elfelejtettek hazajönni.

A nagy Puskás öcsi is például, a spanyoloknál csinált kariért inkább mint szeretett kis hazánkban.

Ezzel nem bántani akarom, sőt jól tette.

2020. okt. 28. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!