Nem értem, szerintetek?
Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam gyakori kérdésekre, eddig csak válaszolgattam. Ez az első kérdésem.
Miért van az, hogy egy csomóan rámírnak, hogy ismerkedni szeretnének?
Nem társkeresőn kéne ezt csinálni, nem erre való a Tinder meg az egyéb oldalak?
Nem értem őket.
Ti ismerkedtek itt?
2020. okt. 4. 14:46
11/13 anonim válasza:
#4: akkor vehető ki, ha válaszolsz (vagy nem válaszolsz) a levelére. Előtte honnan tudná, hogy nem érdemes írnia neked?
(#2 voltam)
12/13 anonim válasza:
Van, aki próba-szerencse alapon majdnem mindenkire ráír. Van, aki csak a másikat szekálni akarja vele. Van, aki oda írja a mondanivalóját. Van, aki tényleg csak ismerkedni akar. Több lehetőség van.
13/13 anonim válasza:
Most, hogy van ismerkedés kategória, többen már csak ott írnak a másikra, de ez nem zárja ki, hogy a többi kategóriában is rád írjanak ismerkedési célzattal. Az ismerkedés kategória előtt is volt ilyen. Ha valaki nem vevő rá akkor csak nem kell reagálni az üzenetre vagy csak annyit, hogy te nem ezért vagy itt stb. Ezzel sincs gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!