Miért kell ekkroa cirkusz még a hőmérőzés miatt is? Miért kell hazudni mindenről?
Jaaj mind belehalunk, úristen megmérik van-e lázunk suli előtt, akkora sor fog állni, csak délután kezdődhet a tanítás..
Hol van sor? Mondja már meg nekem valaki. Ki az akinek súlyos gondot okoz 2 és fél másodpercet egy helyben állni?
Nálunk is mérnek. MINDENKIT!
Reggel ahogy bemegyünk az ajtón kézfertőtlenítő és lázat mérnek. Átlagosan 2-3, legrosszabb esetben 5 másodpercig tart.
És erre van 2 tanár.
Miért kell hazudni minden egyes cafat hírről? Lázat mérnek. és? Még a maszkba sem halnak bele, nem hogy a lázmérésbe...
Nem higanyos hőmérővel mérnek, hogy tizen percekig tartson.
8-as vagyok, nem, nincs ezer dolgom reggel, egyszerűen bagoly típus az egész család, és nem az erősségünk a reggeli készülődés. És nem örülök, ha emiatt majd korábban kell indulnunk 10 perccel...
Nem tudok jobbat, ugyanis nem lehet fertőzőképesség előtt kiszűrni a betegeket, de a lázmérés sem hasznos. Ártani nem árt, de használni sem fog.
11-8 Ezt te csak gondolod. Hidd el, hogy hasznos.
Igaz minden nap pár másodpercet elvesz a drága életünkből. De tudod.. Én diák vagyok. ÉN vagyok az aki látja milyen egy pozitív diáktárs helyzete. ÉN látom testközelből milyen amikor beszélni nem tud annyira fáj a torka.
És csak hetekkel később derült ki, hogy jéé lázas volt egész végig. ráadásul pozitív.
Nem voltam kontakt, mert nem mondták, hogy az vagyok. Azonnal voltunk teszten, negatív lettem.
Semmilyen tünetet nem mutatok. De most már elhiszem, hogy láttam.
Megjegyzés: Lélegeztető gépen van, önállóan már nem képes lélegezni. 19 éves, fiú. Évfolyamtárs.
Könnyű megtagadni a vírust. Persze. így egyszerű. megtagadom és máris eltűnik. Gondoltátok volna? Pozitív aids-es vagyok? Azt mondom, hogy nincs és máris meggyógyultam.
11: de, ki elhet szűrni a betegeket. Lást az a fiú esete. utólag szólt az anyja, hogy hát 2 hete lázas, de jól volt, ezért mehetett suliba.
Marha jó.
Valaki észre sem veszi, valaki belehal. Fogjuk már fel végre, hogy nem játék!
Ki mondta, hogy megtagadom? Direkt írtam, hogy nem vagyok vírustagadó. De a hőmérőzés felesleges.
Az osztálytársadnak meg jobbulást kívánok. Remélem, fiatal szervezet, legyőzi hamar.
nem rád gondoltam. bocs, ha úgy jött le.
De miért lenne felesleges? Ha azt a srácot megmérték volna pl a suliban, akkor az anyán kívül mindenki más is tudta volna és talán hazaküldik. Most lehet, hogy egy egész osztály megy a levesbe emiatt.
Évfolyamtársam.
14. Akkor jó, neked felesleges, de a maradék ember meg jobban érzi magát ettől. Például én külön örülök a több kézfertőtlenítőnek, mert nem is gondolnád hányan nem mosnak kezet még WC után SE, plusz a felületek fertőtlenítése se árt amúgy se.
Szerintem ha van egy kis lehetőség szűrni ezt, akkor csináljuk. Nem áll le tőle a világ.
Én szerintem nem is a koronába akar belehalni mindenki hanem a vele kapcsolatos szabályokba.
Nálunk suliban bele akarnak halni hogy fel kell venni a maszkot kemény két percig amíg átérünk egyik teremből a másikba :D
Viszont szerintem is a hőmérőzés teljesen felesleges. Osztálytársaimmal egymás után mentünk be, mindenkinek 33,7 fok testhőmérseklete volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!