Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minek kérdezik meg az emberek,...

Minek kérdezik meg az emberek, hogy X mennyibe került, ha utána húzzák a szájukat és megjegyzéseket tesznek (az illető háta mögött) az adott költségre?

Figyelt kérdés

Munkám és hobbim miatt rengeteget költöttem a számítógépemre és a különböző számítástechnikai dolgokra, nem akarok nagyon a konkrét összegekbe bocsátkozni, de minimum 2 millió forint ez a tétel.

Van több ismerősöm, haverom, és persze családtagok, akik ha átjönnek látogatóba, megkérdezik, hogy ez a felszerelés nagyjából mennyi, és nem elégednek meg azzal, amikor azt mondom, hogy "sok". Amikor megmondom, hogy kb. X millió, akkor jönnek a hülye megjegyzések, negatív jelzők (hallottam már vissza másoktól, hogy egy korábbi haverom tette a megjegyzéseket, hogy de rohadt sok a pénzem biztosan, mert ennyit költöttem már).

Ha valakit érdekel valami, de esetleg sokallja azt, amit hall, minek érdeklődik, kérdezősködik?

2020. szept. 27. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

"Ha valakit érdekel valami, de esetleg sokallja azt, amit hall, minek érdeklődik, kérdezősködik?"

Ez nem túl logikus, be kell látnod! Nyilván akkor tud valaki valamit sokallani, ha megtudta az árát, előtte nem!

Tényleg nem értem az itteni Kérdezők egy része milyen bugris közegben mozog?

Állandóan ilyen témák mennek, kocsival, lakással, evéssel, ruhákkal, telefonnal és a fene tudja még mikkel.

Jobb helyeken nem szokás faggatódzni, hogy ki mennyit keres, amit vett az mennyibe került és utána az infót minősíteni.

2020. szept. 27. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
+1 az 1-nek, bár szerintem inkább egy kicsit dicsekedni akart a kérdező, nem panaszkodni.:)
2020. szept. 27. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2 millio?! Fhu, az anyja, az mar dofi! Lehetek a baratod?
2020. szept. 27. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
24%
Népünk mindennaposan elfogadott szokása ez.
2020. szept. 27. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!