Szerintetek hajléktalan lesz belőlem?
1. Ha már nem írod le milyen szakot végeztél, elárulod azért hogy milyen statisztikai mutatói vannak ennek a szaknak illetve akik hasonlót végeztek azoknak hogy ment az elhelyezkedés?
2. Szerintem kérj tanácsot valami hozzáértőtől, hogy mi nem volt jó a jelentkezésedben.
3. Ha már úgysem dolgozol sehol akkor legalább próbálkozz "önkéntesként". Szerzel tapasztalatot, lehetőséged lenne kapcsolatokat építeni. Kockázatos lépés de van akinek bejön.
4. A betanított munka jobb mint a hajléktalanlét, vedd rá magad lelkileg ha tényleg nem akad semmi más.
13.-ra.
Ja...üdv a VALÓDI ÉLETBEN!
Ilyen hozzáállással hajléktalan leszel bizony. A melóhely nem kívánságműsor, xopni kell!
Sokan a mekiben dolgoznak és közben végzik az egyetemet. Ha nekik is megy akkor neked is.
Ha meg büdös a munka, akkor igen, nagy valószínűséggel hajléktalanként végzed.
Ha elmondanád, hogy mi a végzettséged, lehet hogy tudnánk olyan tippeket, munkaköröket írni neked, amire te még nem is gondoltál. (még akkor sem, ha azt gondolod, hogy de)
Vagy pont azért nem mondod el a végzettséged, mert tudod, hogy el tudnál vele helyezkedni, csak neked ahhoz sincs kedved, mint a betanított munkához.
Ha attól félsz, hogy véletlen valaki kapisgálná, hogy ki lehetsz és kiderül, hogy ki írta ki a kérdést, akkor ne félj ettől.
Ha elmondod milyen szakon végeztél akkor csak pár ezerre fog leszűkülni a kör, akiből tippelhetünk.
Én is félek sokszor kiírni bizalmas kérdéseket, hiába tudom, hogy teljesen névtelen az egész dolog, mégis van bennem egy aggodalom, hogy "mivan ha". De senki nem tud rólad semmit.
Úgyhogy szerintem nyugodtan elmondhatod, hogy mi ez a szak amit végeztél. Nem fogunk lehurrogni miatta, legyen az bármi. Megpróbálunk neked segíteni! :)
Arra nem gondoltál, hogy legyen akármilyen szar végzettséged most (továbbra sem mondtad meg), pár évet kihúzol valahogy (nem 30+) amíg fenntartod magad belőle+félre rakosgatsz (mert akárki akármit mond, egyedül félre lehet rakni). Addig mellette megtanulsz egy nyelvet felsőfokon (angol vagy német) és kimész külföldre. Elég snassz manapság ez a "külföldre kimegyek" életút, de a helyzetedben szerintem megoldás lehetne.
Vagy a meglévő diplomádat kiegészíted valami másfajta képzettséggel (ami akár nyelv is lehet), és utána végre el tudsz helyezkedni egy neked kedvesebb munkakörben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!