Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kiírás/válaszolás után mennyi...

Kiírás/válaszolás után mennyi idő múlva törlitek hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés

Ugye mindig bejelez ha új válasz érkezik.

Mondjuk 2020.júli.15 én délben kiírsz egy kérdést.

Én este már törlöm hogy ne zavarjon.

2020. szept. 26. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam törülni. A legtöbb kérdés többrétű, nem csak egy igen/nem választ igényel, tehát mindig örülök egy újabb nézőpontnak.

Ettől függetlenül elképzelhetőnek tartom a törlést valóban régi (pl. egy éves) kérdés esetén, de csakis a rendszerezés szempontjából. Bár nagyon rendmániásnak kell lenni ehhez, vagy olyannak aki ipari mennyiségű kérdést tesz fel, és nem látja át a dolgokat. Egy normál (mondjuk 1-2 kérdés/hét) felállásban ez nem okozhat gondot.

Elég furának tartom, hogy te a kérdés kiírásától számított egy napon belül törlöd is a listádból a kérdést. Valóban megkapod a megfelelően kielégítő választ? Esetleg linkelnél egy kérdésedet? Kíváncsivá tettél, hogy milyen kérdés lehet az, aminek a válaszaira egy napnál tovább már nem kíváncsi a kérdező.

2020. szept. 26. 14:30
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
11-es vagyok. Bár a válaszolásra nem tettél akkora hangsúlyt, ezt is megemlítetted, így erre is kitérek: válaszolásnál gyakran törlöm a kérdést olyankor, amikor statisztika jellegű a kérdés (pl. ki szereti a Trónok Harcát? típusú), mert ott nem érdekel a sok "én is" válasz, vagy ha elfajul a dolog egy értelmetlen veszekedésbe, esetleg véleménykifejtős, és én nem vagyok kíváncsi a többiekére.
2020. szept. 26. 14:32
 13/15 A kérdező kommentje:

11. Pl megkérdem hogy mitől tört össze a piskótatesztám.

Vagy megkérdem hogy temetésre jó-e ez a ruha. Stb

2020. szept. 26. 15:59
 14/15 anonim ***** válasza:

En mindig azt hiszem vmi üzenetem van mert amikor nincs lenyitva az "emberalak"ikon addig folyamat ott a felkialtojel mintha vmi fontos lenne.

Aztan lenyitom es meglatom hogy csak reszemröl is megvalaszolt kerdesre jött egy ujabb valasz ami megesik hogy annyi hogy böff.

De - felkialtojel meg ALARM meg Attention nehogy lemaradj veletlenül sem -jelzés folyamatosan az kell nagyon

2020. szept. 26. 17:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak simán nem veszem fiogyelembe ha már olyan ami nem fontos.
2020. szept. 27. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!