Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok, szar...

Melyiket választanátok, szar munka vagy hajléktalanság?

Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 17:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez sem igaz sokan segítenek már azoknak akik hajléktalanok és még hajlandók vissza térni a munka világába legyen bejelentett lakcíme munkahelyet ajánlanak . Pénzel az elinduláshoz .
2020. szept. 21. 18:17
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

“ Csak az életérzésért hajléktalanság nem törődni semmivel nincs több csekk teljesen hülye főnök.

Végi menni a 66-os úton be le lőni minden táblába felpróbálni minden csálé csöcsű luvnyát “

Eleterzes? Valakinek EZ eleterzes? Ez most komoly?

2020. szept. 21. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

Hajléktalanság itthon? Hülye vagy? Szívás, veszélyes és még be is van tiltva.

Szar munka..

2020. szept. 21. 18:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam volt/van olyan helyzet, amikor azt mondtam a kollégámnak, hogy ettől még a munkanélküliség is jobb, (amitől nem sok van vissza a hajléktalansághoz).

Minden esetre egy xar is munka is jobb, mint a hajléktalanság, márpedig azért, mert kap az ember érte manit, amivel fedezni tudja a költségeit, vagy egy részét legalább.

A hajléktalanszállón is kérnek valamennyi pénzt a szállásért.

2020. szept. 21. 18:36
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Nem kérnek pénzt a szállókon ezt honnan vetted ?

Sőt egyre kulturáltabbak a szállók de3 azért megválogatják kit engednek be alkesz antiszociális menesztve .

2020. szept. 21. 18:48
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Szar munkát. Ha van egy bevétel abból lehet fejlődni, lehet munka mellett tanulni, lehet jobb állast keresni. A hajléktalanság ördögi köréből kitörni viszont nehezebb vállalkozás
2020. szept. 21. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:
42%
Öö most lehet én itt vmi idióta leszek de..fejlődni?
2020. szept. 22. 08:49
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
Oké lássuk ehhez mit fűztök: A pocsék munka által az ember állandóan stresszel, idegeskedik, amíg egyszer csak agyvérzést, infarktust, sztrókot stb... kap és ugyanúgy meghal, mint a hajléktalan az utcán.
2020. szept. 22. 10:09
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

azért ne próbáld már úgy beállítani, hogy a munka a sírba visz... :) :)

A pocsék munka nem feltétlenül stressz miatt sz.r, hanem mondjuk monoton, unalmas, esetleg kényelmetlen...

2020. szept. 22. 10:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szar munkát választod, akkor abból egy idő után után lehet váltani jobb munkára.

Ha a hajléktalanságot választod, akkor viszont elsőre lehet, hogy ingyen kaja, ingyen szállás (a büdös, koszos, poloskás ágyakban), ingyen élet van, de lerobban az egészséged, nem lesz normális párkapcsolatod, csövesek fognak körül venni szóval szépen lehúznak szellemileg, és úgy egyáltalán minden fajta igényesség viszonylag hamar leépül. Mire észbekapsz, már könyörögni fogsz a szarabbnál is szarabb munkáért. Meg persze nyugdíjad se lesz és öreg korodban már végképp nem fogsz tudni kitörni a hajléktalanságból.

Szociális munkás vagyok amúgy, ezer ilyen esetet láttam már, szóval én inkább vakarnék szart kesztyű nélkül egy évig, mint hogy a kényelmes hajléktalanságot válasszam.

2020. szept. 24. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!