Az idősek miért kötnek bele akin nincs maszk?
Figyelt kérdés
De nagyrészt csak ők kötnek beléjük. Miért?2020. szept. 19. 21:12
11/16 anonim válasza:
Ők a legnagyobb médiahiszékenyek és önjelölt erkölcsi világítótornyok.
Én olyan jóleső érzéssel tudom mindet elküldeni a halál faśżára, hogy még a szó is a torkukon akad.
12/16 anonim válasza:
Mert már iusban mindenki őket szapulta, hogy hol a maszk, mit keresnek az utcán, stb.
13/16 anonim válasza:
Jaj nekem is szólt egyszer egy túl buzgó a maszk miatt. önkéntes rendőr.
Mintha bármit védene a maszk...
14/16 anonim válasza:
Gondolom félnek, hogy megfertőzik őket a maszk nélküliek. És joggal, így huszonévesen én is leszarom a koronát, de ha idős és beteg lennék, lehet, hogy félnék.
15/16 anonim válasza:
#14: aki annyira f°sik az maradjon otthon. A maszkom semmit nem véd, csak arra jó, hogy ne büntessenek érte.
16/16 anonim válasza:
15. Ebben egyetértünk. Nem azt tartom jogosnak, hogy házmestert játszanak a maszkkal, hanem hogy féltik az életüket - az "akkor mi a búbánatos Isten nyiláért nem maradnak otthon a seggükön" már bennem is többször megfordult, nem csak az idősebb, hanem a fiatal, vírustól rettegő réteget elnézve is.
Mondom ezt úgy, hogy én hordok maszkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!