Hogy jutnak haza mindig élve az alkoholisták?
Itt tényleg azokra a masszív évek óta alkeszekre gondolok, akik gyakran már délelőtt 10kor sem tudnak a világukról, de tényleg abszolút semmit.
Lakott szemben velem egy ilyen 60as férfi, akire egyszer még rendőrt is hívtam mert annyit láttam éjjel 11 körül, hogy a házunk előtti bokorból lóg ki két láb mozdulatlanul. Kutyát sétáltattam, a környék olyankor már kisváros lévén kihalt. Ha akkor éppen nem nyár van, hanem tél akkor biztos ott fagy meg, de pont nyár volt, és azóta is túlélt már 2 telet, pedig ő tipikusan az, akit már délelőtt hárman szoktak hazacipelni, vagy pedig egyedül fetreng valahol a környéken és fel sem bír kelni. A fia szokta összekaparni ha már a látóterébe kerül az erkélyről.
Tegnap pedig pont láttam egy szintén olyan ittas idősebb férfit aki körbe se nézve csak ment egyenesen le a forgalmas főútra. Ha akkor bármi is pont féktávon belül van, az biztos hogy bedarálja. De nem. Ezeknek az embereknek valahogy mindig piszok nagy mákjuk van amikor a forgalmas utakon a világukról nem tudva valahogy hazaballagnak.
Félreértés ne essék senki halálát nem kívánom, csak tényleg furcsa, hogy pl egy kirohanó gyereket szinte 100% hogy valami azonnal agyonüt, míg ezeket a kóválygó csutak részeg embereket valami őrangyal nagyon vigyázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!