Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy szám egy...

Miért olyan nagy szám egy ember halála? Úgy értem... ez az élet, nem?

Figyelt kérdés

Az ilyen állatvilágos videókat képesek vetíteni napközben délelőtt is akár, ahol oroszlánok tépnek szét gazellákat, elharapják a nyakát, vagy maguk az oroszlánok ölik meg egymást... és ezek tökre természetes dolgok. De hogy most egy ember megöl egy embert, vagy csak meghal, azt mindjárt úgy kezeljük mintha nem is tudom ez természetellenes dolog lenne... Az embereket is ösztönök vezérlik, és néhány ember tudatlansága mások halálát okozhatja. És mi a helyzet a középkorral mondjuk? Amikor a gladiátor mérkőzéseken még szurkoltak is az emberek amikor egymást nyírták a galdiátorok vagy épp az oroszlánok őket, vagy a nyilvános kivégzések? A felnégyelések? Hogy lettünk ekkora puncik? És akkor megemlíteném azokat akiknek egy kutya vagy macska élete többet ér mint az emberek élete, akkor azok nem szociopaták ennyi erővel?

Kicsit úgy érzem hogy a jólét tette ilyen töketlenné az embereket... És ezért áll a társadalom ilyen borotvaélen, és ezért van örökké cirkusz mert képtelenség ennyi szabály és törvény közé zárni az embereket, valahol mi is állatok vagyunk...

2020. szept. 17. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Na ha valaki ki akar nyírni akkor ne panaszkodj, hisz megesik nem? Amúgy meg nagyon ütődött a felfogásod.
2020. szept. 18. 04:42
 12/18 A kérdező kommentje:
ki vagy te amúgy hogy ítélkezz? Szerinted te vagy a tökéletes iskolapélda ? lol ... tiszta kommunista vagy, ha nem azt gondolod amit MI akkor egy senki vagy is irány a gulag ... a gyerekedet meg feleségedet is majd jól agyon vered ha nem azt teszi amit te akarsz? Vagy a jövőbeli gyereked meg feleséged, már ha lesz...
2020. szept. 18. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

#12 te amnezias vagy lol

Amúgy nyugodtan lepontozhatsz.

2020. szept. 18. 18:08
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Vagy troll vagy elmeorvosi eset.
2020. szept. 18. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Sztem igazad van, de most megyek és kinyirlak, mert a gepard kinyirja a gazellát :/
2020. szept. 18. 21:07
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
ezt én sem érettem sosem. majd tán egyszer felfogom :D bár.... jobb is lenne, ha több ember halna meg, megértünk már a pusztulásra en bloc emberiség szinten.
2020. szept. 19. 20:21
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
Gladiátorok az ókorban voltak, te ész... Ha pedig ennyire putris, középkori állapotokat sírsz vissza, akkor húzz egy háborús putri országba, ez itt a XXI. század és Európa! Többek közt ennek is köszönheted, hogy a gép előtt ülve kényelemből hülye kérdéseket írhatsz ki. A kommunista szót meg ne használd, mivel látszik, hogy fingod sincs róla, mit jelent, csak dobálod, mert ettől most mencikének haluzod magad!
2020. okt. 2. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Jah és amúgy ékes példája vagy annak, hogy sok ember miért tartja az állatokat többre, mint bizonyos embereket (igen, rád célzok). A szociopatát is a tükörben keresd!
2020. okt. 2. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!