Ha egyszer valaki azt mondaná nektek, hogy most egy napig azt tehettek vele amit akartok, mi mindent csinálnátok? :)
Figyelt kérdés
Ez lehet akár fiú tesz ajánlatot lánynak, vagy fordítva, vagy két azonos neművel.
Csak kíváncsiságból ^^
2020. szept. 17. 16:22
2/20 anonim válasza:
Megkérném, hogy pucolja meg az ablakokat és mosson függönyt. Ezeket ugyanis utálom.
3/20 anonim válasza:
Megkérném, hogy takarítsa ki legyen szíves a lakást, mosson + főzzön. Végre pihenhetnék egy kiadósat.
4/20 anonim válasza:
Attól függ, ki mondaná nekem.
5/20 anonim válasza:
Valószínűleg a legtöbbjükkel semmit. Nem gerjedek rá mindenkire, főleg nem mindkét nemben.
De a takarítás jó ötlet 😁
6/20 anonim válasza:
Attól függ, ki az, bejön-e, és ha nem, milyen házimunkát nézek ki belőle. :D
8/20 anonim válasza:
Hát, takarítás, lomtalanítás, főzés, vigyen el ahova akarom. Ha pedig külsőre is tetszik, akkor meg csak meghálálnám vhogy :D
9/20 anonim válasza:
Én is tudnék neki takarítani valót adni.
A szex ennyire nem izgat, hogy gusztustalanságokat akarjak valakivel csinálni, amit amúgy nem.
10/20 anonim válasza:
Magamra irántam vele a házat és minden vagyonát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!