Csak engem zavarnak ezen az oldalon a koronavírusos kérdések?
Figyelt kérdés
Amúgy is pánikolok az egész miatt minden nap, amit ezek a kérdések csak fokoznak. Az oldalt viszont kedvelem így nézegetem, csak mindig belefutok olyan jellegű kérdésekbe, amik pánikot keltenek bennem2020. szept. 12. 17:02
1/8 anonim válasza:
Aztán valamelyik nap, véletlenül nem lesz koronavírusos kérdés, akkor majd kiírsz te egyet!
Így van ez jól!
2/8 anonim válasza:
Nekem is elegem lesz egy idő után. Mikor már úgy érzem, hogy ma bőven eleget olvastam a koronavírusról, akkor is mindenhol ez jön szembe. Szerintem olvass inkább egy jó könyvet :-)
3/8 anonim válasza:
Engem nem zavarnak. Ugyanolyan erdektelen szamomra mint a legtöbb kerdes.
Most összeszàmoltam egy oldalon 25 kérdès jelenik meg, ebböl most csak 7 az, ami erdekel es kinyitom.
Ez 28%.
Azaz a koronàs kérdések nàlam beleesnek a maradék èrdektelen 72%-ba.
4/8 anonim válasza:
Végülus ez a kérdés is arról szól..
5/8 anonim válasza:
ne pánikolj!! olvasgass inkább a meditációról, ha ennyire pánikolsz
6/8 anonim válasza:
Ez a kérdèsek egyikéröl szol.
Engem pl legjobban azok irritàlnak, amikor nincs kifejtés a kérdésben, nem lehet tudni saccra, miröl van szo, hogy erdekel e.
Pl lentebb is egy ilyen."tulreagàlom?többi lent"
Vagy " szerintetek mit akar ez jelenteni?"
Hàt bocs, igy ki sem nyitom.
7/8 anonim válasza:
Ha zavar ne nyisd meg! Lapozz!
Amelyik film nem tetszik a TV-ben se nézed meg gondolom,azt nézed ami tetszik.
8/8 anonim válasza:
Nem, nem csak téged zavarnak. A többségük nem is annyira kérdés, mint inkább burkolt szuggerálás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!