Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljak, mikor azt...

Hogyan reagáljak, mikor azt mondják, hogy milyen sz** idő van, én meg pont az ilyen időt szeretem?

Figyelt kérdés
Én pont a 30 °C-os meleget nem bírom elviselni, az esős, szeles időt meg szeretem.

2020. szept. 1. 08:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

-szar idő

-te vagy a szar

2020. szept. 1. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Akkor egy postán vagy pizzériában azon időben te lennél a kiszállító biciklin:DD
2020. szept. 1. 14:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit mondani: "Neked".
2020. szept. 1. 21:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Facebook-on van egy időjárás jelentő honlap. Ott látom a hozzászólásokat és mindig vitát találok, amin egyesek azt részletezik, hogy miért jobb a 35-40 fok, mások meg azt, hogy, ha ilyen sokáig kitartott a nyár, akkor remélik kemény telünk lesz, ami márciusig kitart, próbálják egymást győzködni, hogy a hideg vagy a meleg a jobb és, ha ez nem sikerül, akkor nagyon dühösen reagálnak.

Megértelek, kérdező, mert már oda jutottunk, hogy az emberek az időjárás miatt is képesek összeveszni, de úgy, mintha igazából napimádók miatt lenne 35 fok és a télimádók miatt lenne télen fagy, mintha ezt mi irányítanánk és úgy győzködi az egyik tábor a másikat, mintha egy petícióval lehetne korrigálni az időjárást :D

2020. szept. 16. 20:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Flávika, egyetértek. Én nem akarok senkit sem meggyőzni, hogy miért jobb a hűvösebb idő, hiszen ha jön egy meleg-imádó, és azt mondja hogy "jobb a meleg", attól én még mindig jobban fogom a hűvösebb időt szeretni. Csak nem tudok egyet érteni azzal, mikor a hűvösebb időt szapulják, mivel én azt szeretem. 😊
2020. szept. 16. 21:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de sok ember van Facebook-on, akik nem érik be annyival, hogy nem értenek egyet a másikkal, hanem rá akarják erőszakolni a saját preferenciájukat, am az időjárást illeti (de amúgy ez sok más témával is kezd így lenni, pl Szigetfesztivál, ahol a szigetelők nem csak győzködik, de le is hülyézik azt, akit zavar, hogy a bútoraik berezonálnak a zenétől meg nem tudnak aludni a tuc-tuc zenétől, a nem szigetelpk meg nagyon durva stílusban hordják le azokat, akik szeretnék 1 hétig jól érezni magukat a fesztiválon és egymást győzködik, hogy miért jobb úgy gondulkoni ahogy ők teszik).
2020. szept. 16. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én továbbra is káromkodni fogok, ha hideg az idő, mert utálom a hideget. De azokat is megértem, akik a meleggel vannak így.
2020. szept. 16. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:
36%
A melegnek nincs semmi értelme.
2020. szept. 17. 14:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Túlzás, hogy a melegnek nincs semmi értelme.

Utálom a nyarat, de azt azért nem mondanám, hogy nem kell nyár, elvégre hasznos mezőgazdasági szempontból pl.

2020. szept. 18. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!