A szegény családoknak,miért van 5-6 gyerekük?
9
6 gyerekről szól a kérdés s te csak túlozni meg kötekedni szeretnél...nincs kivel, mert egyke vagy;)
10
Te írsz szűkről, amikor ennyit sem tudsz:DDD
Etesd meg a macskádat inkább;)
Azt tudtad, hogy mindenféle ember csinálhat gyereket vajon...sajnos még te is:D
Nem vagyok egyke, a szüleim pont annyi gyereket vállaltak, amennyit fel tudtak nevelni.
Miért véded azokat a szerencsétleneket, akik vályogházba szülik a sok gyereket. Biztos szuper élet lehet, hogy jut-e aznap enni.
#12: Nincs macskám... És tudom, hogy bárki csinálhat gyereket. Nem kell hozzá nagy ész. Sőt, ahhoz kell a legkevesebb, hogy megcsinálja valami. Felnevelni már jóval több.
Nem érzem egy fikarcnyit sem a hiányát, hogy nekem nincs.
Valahogy a kérdésre nem sikerült válaszolni. Miért nem élhet valaki teljes életet gyerek nélkül? Miért csak az az egy életút elképzelhető, hogy gyártja a szaporulatot valaki?
A gazdag emberek hajlamosabbak a tudatos családalapításra és alaposan meggondolják, hogy mikor és mennyi gyerek fér bele az életükbe. A szegények között túl vannak reprezentálva a rosszabb képességű emberek, akik erre nem is képesek.
Nálunk sokkal szegényebb országokban néha azért szülnek sok gyereket, hogy azok kiskoruktól kezdve dolgozzanak, beszálljanak a költségekbe és hogy legyenek akik öreg korukban tudják támogatni a szülőket.
Jót röhögtem én is a canobix nevű hozzászólón.:D
Aranyos:D
13 - 14 - 15
Ja, mert te tudod, hogy fel tudsz nevelni 1...x gyereket vagy tehát már azt is tudod, hogy alkalmatlan vagy rá vagy senki nem lépne azon útra melletted, így macskás ráncos bocskor leszel;)
Szerintem egy vályog sokkal jobb ház, mint egy panelkalitka a sok elmebeteg félőrülttel összezárva;)
Miként ízlett a karantén a likban? :DDD
S ha nem érted válaszom a kérdésre, az is csak azt bizonyítja, hogy gyerek vagy akár 50 évesen is;)
Mint írtam, mindenféle ember van e téren is, de az alapértéket kellene figyelni.Vannak jólelkű s dolgozó emberek, akiknek ez az élet.
Vannak pótlékos "gyártók" is, nem vitás...és akkor el kell ítélni mindenkit...aha.
ui: teljes élet az, ahol félember vagy vajon...persze, az elemes játékok kisegítenek sírik;)
#17: Nem számít, hogy tudom-e, fel tudnám-e nevelni, mert nem akarom. Mi ez a macska mánia? MOndtam, hogy nincs macskám, nem is lesz. Kutyapárti vagyok. A panelt meg megint nem tudom honnan szedted, sehol nem írtam, hogy miben lakom...
Nyilván én vagyok a hülye, mert hímezel, hámozol, de válaszolni nem tudsz egy nagyon egyszerű és egyértelmű kérdésre.
ui.: Továbbra sem tudod megmagyarázni miért lennék fél ember? Miért ne élgetnék teljes életet?
Te lelelletted az államáltal elvált darabszámot, de nem vagy jóban a gyerekeiddel és így keresel önigazolást vagy mi a bánat van veled?
18
Hozzád külön értelmező szótár kell s te büfizel nekem? :DDD
Ha töredéknyire is értelmes lennél, már láttad volna régen válaszoltam...
Neked tényleg jobb egyedül s ne is szaporodj;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!