Szerintetek szép név a Dimitri/Dimitrij?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon megtetszett, főleg a Dimi becézés miatt, de elég szokatlan név itthon, ezért félek ezt adni a gyermekemnek.2020. aug. 27. 10:31
1/22 anonim válasza:
A volegenyemnek is ez a nev tetszik, vagyis a Dimitri! A ketto kozul nekem is inkabb ez- ha nagyon muszaj valasztani.
Amugy inkabb mas nevet szeretnek adni majd a gyerekemnek.
2/22 anonim válasza:
A te gyereked lesz, te tudod mi lesz a legjobb neki. Egyébként szerintem nem extrán fura, nem hiszem hogy emiatt gonjai lennének az életben(pl. piszkálás). A Dimi becézés aranyos. És én is inkább a Dimitrit választanám.
3/22 anonim válasza:
Olyan oroszos. Nem, egyáltalán nem tetszik
5/22 anonim válasza:
Jóhogynemmá Vlagyimir. Tisztességes magyar neveket miért nem lehet adni a kölöknek?
6/22 anonim válasza:
Nekem is tetszenek az orosz nevek habar a Vlagyimir pont nem.
A Dimitri csak addig tetszett mig meg nem hallottam kutyanévként itthon.
7/22 anonim válasza:
8/22 Furujika válasza:
Oroszul tanulok, nagyon jo nev szerintem. Dimitrij az jobban tetszik, kozelebb all az eredetihez.
Egyik gorog ismerosomet is Dimi-nek becezik, keresztneve Dimitris.
Annyira nem szokatlan nev. Engem anelkul is csufoltak (nevemmel is), hogy extras nevem lett volna. Nem nev fuggo a csufolas.
9/22 anonim válasza:
A szláv nyelvekben helyesen Dmitrij.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!