Mit élveznek emberek abban, ahogy azt nézik, hogy mások játszanak?
Narratív, döntésalapú játékoknál (The Walking Dead, Life is Strange, Beyond Two Souls, Detroit: Become Human, stb) szerintem érdekes, hogy mások miként élik meg az adott történetet, hogyan gondolkodnak a szereplőkről, milyen ágon viszik tovább a sztorit. Nyilván azután nézek ilyen videókat, ha már játszottam az adott játékkal legalább egyszer, mivel ezeknek a játékoknak pont a történetük a lényegük.
Kicsit olyan érzésem van egy ilyen videó nézésekor, mint amikor az egyik kedvenc filmemet vagy sorozatomat nézem újra.
Egy pillanatra azt hittem hogy a sportokra gondolsz, mint a foci, vagy a kosárlabda, ami kb a legnagyobb bevételt hozzák a szórakoztató iparban.
A gamerek nézése kb ugyanez a kategória, szóval ha azt érted, hogy miért lehet szórakoztató milliárdnyi embernek, hogy tenyleges sportolás helyett azt nézze, ahogy mások futkaroznak egy labda után, akkor próbáld meg rahuzni ezt a logikát arra hogy valaki számítógépes játékot néz játszás helyett.
"Mi értelme focit nézni? Menj ki és focizz."
Többféle dolog miatt is érdemes. Van aki versenyszerűen játszik mint fociban a Messi, vannak nagy csapatok mint fociban a Fradi, és vannak milliós nézettségű versenyek gyönyörű látványelemekkel, mint a Bajnokok Ligája.
Aztán itt mozizhatsz. Hátradőlsz, popcorn és jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!