Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen hülye?

Miért vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Most, hogy kezdődik újra a suli, iszonyatosan túlterhelt leszek, alig lesz szabadidőm. Most ez az egész karantén meg utána a nyári szünet tökéletes alkalom lett volna arra, hogy keressek valami új hobbit. Elkezdhettem volna nézni egy új sorozatot, elkezdhettem volna hallgatni valamilyen új zenét, játszani valamilyen új videojátékot, de mindig úgy voltam vele, hogy most túl fáradt vagyok ahhoz, hogy valami újba kezdjek, majd holnap és így újra meg újra csak ugyanazokat néztem, hallgattam és játszottam, amiket már vagy 100-szor, annak ellenére, hogy már unom őket eléggé. Teljesen elpazaroltam az egész időszakot és az egészben a legrosszabb az, hogy amúgy suli tekintetében egyáltalán nem vagyok halogatós, sőt! Pont hogy az a fajta vagyok, aki minden leckét, minden tanulnivalót egyből megcsinál, amint hazaér, a pénteken feladottakat is egyből aznap délután, hogy utána egész hétvégén ne legyen semmi baj vele, bele se kelljen nézni. Mégiscsak az olyan dolgoknál, amiket amúgy nagy valószínűséggel élveznék, egyszerűen nem vagyok nyitott a változásra és egy ilyen halogatós idióta vagyok. Tudom, hogy jó nagy ökörség, meg hogy addig örüljek, amíg ez a legnagyobb bajom, de azért megkérdem, hogy tudnék megváltozni? A szidalmazó válaszok kíméljenek, nagyon szépen kérem.

2020. aug. 26. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Belső motiváció kérdése.

Ha motivált vagy és akarsz változni, akkor képes leszel rá és hatékony is lesz a változás.

2020. aug. 26. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
kényelmi zóna (Brian Tracy - Főnix szeminárium youtube)
2020. aug. 27. 18:09
 3/5 A kérdező kommentje:

1-esnek köszönöm szépen! Teljesen igazad van, ez csak rajtam múlik. Motivált is vagyok nagyon!

2-es, neked is köszönöm szépen, de azt a mindenit, ezek jó hosszúak! Nem baj, mindenképpen megnézek néhányat. :)

2020. aug. 28. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az elejéről kezdd! Nem nézni kell hanem hallgatni. Koroknay Géza hangja örökre velünk marad...

Hosszúak? Három perces tanácsot vártál? :D

2020. aug. 28. 22:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Okézsoké, igazad van! MegHALLGATOM. :)
2020. aug. 28. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!