Lányok ha egy ismeretlen fiú bejelöl titeket Facebookon, milyen okból igazoljátok vissza legtöbbször?
Nem igazolom vissza. Ami viszont velem már sajnos többször előfordult köszönhetően a csapnivaló név- és arcmemóriámnak, hogy visszajelöltem inkább, mert bizonytalan voltam, nem kellene-e ismernem. (Rengeteg körben mozgok, barátok bemutatnak barátokat, stb.)
Inkább jelöljek vissza valakit "feleslegesen", mint hogy olyat utasítsak el, akit csak a saját képességbeli hiányosságaim miatt nem ismerek meg. :D
Aki utána ismeretlenként zaklat, azt meg úgyis tiltom/törlöm.
Nem igazolom vissza, ezt már megtanultam. De mivel a név- és arcmemóriám eléggé változóan működik, volt egy idő sajnos, amikor visszajelöltem srácokat, akikkel volt úgy 30-40 vagy akár több közös ismerősünk. És ezt ugye nem kellett volna, mert ők utána átlagban negyedórán belül rám írtak. Vagy egy szimpla "szia/ hello"-t kaptam, vagy rögtön rátértek a tárgyra, hogy ők ismerkedni akarnak..
Volt egy olyan eset, amikor az egyikőjük szinte 20 percenként írogatott, szinte már zaklatásként éltem meg, na nekem ez volt az ébresztő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!