Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok ha egy ismeretlen fiú...

Lányok ha egy ismeretlen fiú bejelöl titeket Facebookon, milyen okból igazoljátok vissza legtöbbször?

Figyelt kérdés

2020. aug. 26. 09:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem, nem úgy szól a kérdés.

2020. aug. 26. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazolom vissza. Ami viszont velem már sajnos többször előfordult köszönhetően a csapnivaló név- és arcmemóriámnak, hogy visszajelöltem inkább, mert bizonytalan voltam, nem kellene-e ismernem. (Rengeteg körben mozgok, barátok bemutatnak barátokat, stb.)

Inkább jelöljek vissza valakit "feleslegesen", mint hogy olyat utasítsak el, akit csak a saját képességbeli hiányosságaim miatt nem ismerek meg. :D

Aki utána ismeretlenként zaklat, azt meg úgyis tiltom/törlöm.

2020. aug. 26. 10:37
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, nem úgy szól a kérdés.
2020. aug. 26. 10:48
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem igazolom vissza, ezt már megtanultam. De mivel a név- és arcmemóriám eléggé változóan működik, volt egy idő sajnos, amikor visszajelöltem srácokat, akikkel volt úgy 30-40 vagy akár több közös ismerősünk. És ezt ugye nem kellett volna, mert ők utána átlagban negyedórán belül rám írtak. Vagy egy szimpla "szia/ hello"-t kaptam, vagy rögtön rátértek a tárgyra, hogy ők ismerkedni akarnak..

Volt egy olyan eset, amikor az egyikőjük szinte 20 percenként írogatott, szinte már zaklatásként éltem meg, na nekem ez volt az ébresztő :D

2020. aug. 26. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esetre. Miért igazolnék vissza egy ismeretlen embert?
2020. aug. 26. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelölöm vissza, mert ne nézegesse az ismerőseimet meg a megosztásaimat stb. Mintha be sem jelölt volna, nem foglalkozom vele. Lehet véletlen is, telefonon egyszer mellényúltam, akit felajánlott, hogy ismerősöm lehet, véletlenül rányomtam, jól meg is lepődtem, hogy visszajelölt. De nem írtam neki :)
2020. aug. 26. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyszer bejelölt vki, visszajelöltem. Erre írt, hogy nem ismer, de van egy termék stb...be akart szervezni. Én meg visszaírtam, hogy ismerlek, innen és innen. Többet nem írt :) Előző voltam még.
2020. aug. 26. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!