Megosztó kérdés...(tudom, kb millió egy hasonló kérdés van) Ki, hogy gondolja?
következő a "helyzet", a vírus miatt többek maradtak munka nélkül, (köztük, én is)és most, úgy néz ki, hogy sikerül elhelyezkednem, de amit itt keresni fogok az kb a havi kötelező kiadásokra sem elég.
Ezáltal felmerült, hogy milyen mellékes munkát lehetne még találni/keresni/bevállalni. Így beszélgetés szinten felmerült az is, hogy mennyire jó ötlet, ha valaki olyan partnert keres, mint pl. egy SugarDaddy... Alapjáraton, el sem tudnám képzelni, hogy ezt vállaljam, hogy azzal a tudattal feküdjek le esténként, hogy miből van éppen x összeg havonta. Másreszt pedig ott van az a része a dolognak, hogy akkor, mikor egy alap munkahelyet úgy kellett vadászni, akkor a mellékes állásról szinte álmodni sem mer az ember.
Ki, hogy vélekedik erről a dologról?
Ez a helyzet jellemformáló. Vagy beadod a derekad, vagy megállsz-mindig itt mutatkozik meg, hogy ki hol áll a legnagyobb nyomor közepén.
Térdet hajtasz vagy állva maradsz.
Nem akarlak elkeseríteni, de Sváby ma nagyon tökéletesen bemutatta az USA-ból, hogy mi közelít megint. Jobb ha erre felkészülsz-lelkileg is. Nem hogy másodállás..
Én rendszeresen támogatok lányokat havonta párszázezer forinttal szóval van rálátásom erre a világra. Igazából ezek a lányok nem prostik, csak akkor fekszenek le egy sugardaddyvel ha amúgy is bejön nekik és ingyen is szexelnének vele. Megvan a vonzalom illetve nem csak szexről szól az egymás társaságának élvezése. Beszélgetés, közös programok stb. Ezzel szemben egy prosti bárkivel lefekszik a pénzért, vonzalom nélkül és csak szexet tud nyújtani.
Mellesleg amíg egy prosti keres 10-15 ezret egy óra szexért, én havonta szoktam 400-450 ezret adni kb heti 10-12 óra társaságért amiből jó ha 2 óra szex van.
Egyedül élek (bár így tudom: "könnyebb"), azonban van eü.-gondom, ami költségekkel jár. Nem egy Maserati kezdőrészletének megfelelő a fizum, de évekkel ezelőtt megtanultam a spórolás, a tartalékolás fontosságát.
Nem lennék alkalmas ilyen, a fent említett dolgokra alapból sem, csak azt szeretném mondani ezzel: van más út is...(F)
3#
Jelenleg a nullából spórolni nem kivitelezhető. Sosem voltam az a fajta aki minden semmitérő dologra elszórta a pénzt. Mindig odafigyeltem arra, hogy mi az amire tudok/szabad/lehet pénzt kiadni, de mikor kihúzzák az ember lába alól a talajt, akkor az a kicsi ami évek alatt összejött szépen köddé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!