Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megosztó kérdés...(tudom, kb...

Megosztó kérdés...(tudom, kb millió egy hasonló kérdés van) Ki, hogy gondolja?

Figyelt kérdés

következő a "helyzet", a vírus miatt többek maradtak munka nélkül, (köztük, én is)és most, úgy néz ki, hogy sikerül elhelyezkednem, de amit itt keresni fogok az kb a havi kötelező kiadásokra sem elég.

Ezáltal felmerült, hogy milyen mellékes munkát lehetne még találni/keresni/bevállalni. Így beszélgetés szinten felmerült az is, hogy mennyire jó ötlet, ha valaki olyan partnert keres, mint pl. egy SugarDaddy... Alapjáraton, el sem tudnám képzelni, hogy ezt vállaljam, hogy azzal a tudattal feküdjek le esténként, hogy miből van éppen x összeg havonta. Másreszt pedig ott van az a része a dolognak, hogy akkor, mikor egy alap munkahelyet úgy kellett vadászni, akkor a mellékes állásról szinte álmodni sem mer az ember.

Ki, hogy vélekedik erről a dologról?

2020. aug. 23. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez a helyzet jellemformáló. Vagy beadod a derekad, vagy megállsz-mindig itt mutatkozik meg, hogy ki hol áll a legnagyobb nyomor közepén.

Térdet hajtasz vagy állva maradsz.

Nem akarlak elkeseríteni, de Sváby ma nagyon tökéletesen bemutatta az USA-ból, hogy mi közelít megint. Jobb ha erre felkészülsz-lelkileg is. Nem hogy másodállás..

2020. aug. 23. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
30%

Én rendszeresen támogatok lányokat havonta párszázezer forinttal szóval van rálátásom erre a világra. Igazából ezek a lányok nem prostik, csak akkor fekszenek le egy sugardaddyvel ha amúgy is bejön nekik és ingyen is szexelnének vele. Megvan a vonzalom illetve nem csak szexről szól az egymás társaságának élvezése. Beszélgetés, közös programok stb. Ezzel szemben egy prosti bárkivel lefekszik a pénzért, vonzalom nélkül és csak szexet tud nyújtani.

Mellesleg amíg egy prosti keres 10-15 ezret egy óra szexért, én havonta szoktam 400-450 ezret adni kb heti 10-12 óra társaságért amiből jó ha 2 óra szex van.

2020. aug. 23. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Egyedül élek (bár így tudom: "könnyebb"), azonban van eü.-gondom, ami költségekkel jár. Nem egy Maserati kezdőrészletének megfelelő a fizum, de évekkel ezelőtt megtanultam a spórolás, a tartalékolás fontosságát.

Nem lennék alkalmas ilyen, a fent említett dolgokra alapból sem, csak azt szeretném mondani ezzel: van más út is...(F)

2020. aug. 23. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező-a 2-es egyértelműen kísértő. Állj meg, és nem marad el a gyümölcsöd.
2020. aug. 23. 21:37
 5/7 A kérdező kommentje:

3#

Jelenleg a nullából spórolni nem kivitelezhető. Sosem voltam az a fajta aki minden semmitérő dologra elszórta a pénzt. Mindig odafigyeltem arra, hogy mi az amire tudok/szabad/lehet pénzt kiadni, de mikor kihúzzák az ember lába alól a talajt, akkor az a kicsi ami évek alatt összejött szépen köddé válik.

2020. aug. 24. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem próbálj meg egyedül boldogulni! Sokkal nagyobb érdem, mint összeszedni valakit, akinek bármit megengedsz némi pénzért cserébe. Én mindig azt mondom, ezt a szitut már csak egy hajszál választja el az út szélétől. Annyi a különbség, hogy így csak egy fix helyen kell teljesíteni. Legyen több önbecsülésed!
2020. aug. 24. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Am én már jó ideje lányok kölcsönzésével foglalkozom és azt kell hogy mondjam közhely lett már hogy kizsákmányolják a lányokat vagy megbecstelítik. Igenis becsüljük és elismerjük a munkájukat. Az ügyfél nem lenne elégedett ha a lányok nem azok így megy az üzlet. És mielőtt azt hinnétek ez egyeltalán nem természetes had kérdezzem meg egy nagyobb társadalmi eseményen megjelennek random influencer hölgyek ők szerintetek hogy kerülnek oda?
2020. aug. 26. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!