Hófehérke mennyire okés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerettem volna engedélyeztetni egy disney nevet, és a Hófehérkére hivatkoztam. Elutasították, mert a kért név külföldön nem elterjedt. Szerintem a H. sem elterjedt, se külföldön, se itt.
Érdekelne, hogy ismertek-e Hófehérkét. Köszi.
2020. aug. 23. 18:37
11/15 Metionin válasza:
Ja, a háttérsztorit nem tudom, de akkor ne így tegye fel a kérdést. Amúgy rám is mondta már kisgyerek hogy Hófehérke de annak semmi köze hivatalos név engedélyezéséhez vagy ahhoz ha valakit hivatalosan így hívnak.
12/15 anonim válasza:
11 A fejemet rátettem, hogy nem fogod kihagyni az utánzást.
Gyenge vagy, az is maradsz.
13/15 A kérdező kommentje:
Azért írtam így ki a kérdést, mert a gyk nem engedte az eredetit.
Ezt nem engedte: Ismertek Hófehérkét? Azért érdekelne, hogy mennyire lehet elterjedt, mert szerintem egyáltalán nem, külföldön sem.
2020. aug. 23. 19:34
14/15 A kérdező kommentje:
Az első válaszokat nem nagyon értem. Bocsánat.
2020. aug. 23. 19:36
15/15 anonim válasza:
Itt a válaszolók csak úgy random írogatnak valamit? Mert a beírt válaszok nagy részének köze sincs a kérdéshez.
Nem ismerek Hófehérkét, szerintem max 1-2 lehet, ha van egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!