Lanyok, szerintetek alapdolog kellene legyen a pasiknal, hogy raulnek a wc-re, hogy hatrahuzzak (legalabb pisihez, de inkabb allandoan) a bőrt, es hogy megtörlik a hegyét wc utan?
Nem vagyok már gyerek és egyik itteni lány se az anyukám hogy megmondja hogyan pisiljek. Nekem van péniszem immáron 3 évtizede, én jobban tudom hogyan kell karbantartani mind a műszert mind a műveleti területet. Tőlem se kérdezze senki hogy szerintem mit kéne a lányoknak kezdeniük a használt betéttel (lenne mit mondanom de akkor a lányok kérnék ki maguknak az okoskodást).
De azért kösz kérdező hogy pálcát törsz ismeretlenek felett. Csak így tovább :/
Csak meg kell nézni egy női wc-t...
Még a fal is szaros sokszor.
Az ilyenek ne akarjanak tanácsot adni!!
Amíg 90%-ban nők takarítják a fürdőt és a WC-t, addig hadd legyen már véleményük!
Ez alatt a felnőtt nőket értem, akik valószínűleg más munkáját is megbecsülik és nem ők teszik tönkre a nyilvános WC-ket. Ne vegyük már egy kalap alá az anyáinkat a bulizó, részegen mellévizelő, tükörcsókolgató csitrikkel!
juj még sose jutott eszembe beleszólni.
az ő intim területe. magánügy.
hogy tiszta legyen szex előtt, az közös ügy, ezzel még sosem volt gond.
#17 Azért annyira nem magánügy, amikor az ő intim területe tövig van a te intim területedben.
És ha csak szex előtt tiszta, de egyébként meg tiszta retek és mocskos kézzel fogdossa, akkor nem sokáig marad magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!