Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezekkel a meleg-felvonulásokka...

Ezekkel a meleg-felvonulásokkal nem gondolják a melegek, hogy pont ezek miatt utálják meg őket?

Figyelt kérdés

Személyes véleményem az, hogy eddig az ég világon semmi baj nem volt azzal, hogy valaki meleg. Kivéve pár borultagyú diktátor rendszerében, vagy törvények miatt... De az emberek miatt NEM

Amióta van pride, meg ilyen b*ziparádé fordítva sült el a pisztoly, egyre többen gyűlölik őket, már szélsőségesen is. 18e dühítő reactot kapott egy szivárványos zászló a facén magyarországon, mert kirakták egy épület oldalára.

Az égvilágon semmi bajom a melegekkel. Tehet ő róla? nem. Jó neki? hát. ja. nem az ellentétes nemhez vonzódik. ez van. Na és?

De ha ebből felvonulásokat csinálnak és parádéznak, hogy ők kicsodák micsodák, sőt a gyerekem szeme láttára (6 éves) smárol két undorító bácsi, azt valahogy nem tudom tolerálni.

A fiam kiakadt. Szó szerint két napig ment a hiszti, hogy mit csináltak azok a bácsik.

A feleségemet sem az utcán fogom megdugni, ezért a b*ziknak sem kéne.

Mert a meleg és b*zi nem ugyanaz. A b*zi megy felvonulásra, a meleg pedig marad meleg és kiérdemli a tiszteletet.

Visszatérve a kérdésre. Szerintem ezekkel a felvonulásokkal csak maguk ellen fordítják a "népet". Ha 10-15 éve elment valaki mellett egy meleg férfi? na és. Kék osztriga bár a rendőrakadémia c sorozatban? na és.

Amióta vannak ilyen felvonulások azóta még le is köpik őket.

2020. aug. 20. 11:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10. az internetet nem, mert ott van korlát :) a pride-ot viszont igen, mert gyerek felnőtt láthatja korlát nélkül. Tudod hány pöcsööt láttam egy olyan felvonuláson? Már csak azért eltakartam az akkor még babakocsis fiam szemét.
2020. aug. 20. 11:58
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Mit kerestél ezek után a Pride környékén? Gondos szülő alternatív megoldásokat keres, kerülő úton jár, ki sem teszi a lábát... :)

Jó, volt ott pár extrém kinézetű egyén. Láttam videót, ahol a riporter eléggé szakmaitlanul kizárólag ilyen egyéneket interjúvolt, a komment szekció meg a fejüket j vetelte, hogy mit képzelnek magukról.

De...

Azért mert ezeket veszik észre az emberek, a pride-on vannak jevésbé extrém viseletet hordók.

És vannak, akik amúgy sem mennek ki.

Attól, hogy valaki meleg, még nem rossz ember. Aki meg gyűlöli őket, az nem a pride miatt teszi.

Most az, hogy ott mennyi "pöcs" volt...

Nőként követelem, hogy vezessük be mi is a mindent elfedő viseletet, mert engem zavar, hogy 11-12 éves lányok olyan ruhában/sminkben járnak néha az utcára, hogy úgy néznek ki, mint a kiégett hivatásosok.

2020. aug. 20. 12:16
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
12,száz évvel ezelőtt a bokavillantás már erotikus volt. Az jobb? 30ezer éve meg azt hiszem full pucér volt a szokás. Most akkor hol a helyünk?
2020. aug. 20. 12:28
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Meleg vagyok, és utalom a Prideot.
2020. aug. 20. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

Én is undorítónak érzem, de NEM AZÉRT, mert 2 szőrös, kopasz, kövér tag csókolózik, hanem mert egyesek úgy vonaglanak a platón, mintha go-go táncosok lennének. A Mr. Furkó jut eszembe róluk a South Parkból.

Lehet ezt kulturáltan is csinálni. Nincs vele bajom, amíg értelmes keretek közt vonulnak és nem rózsaszín flitteres vagy BDSM-es xarba öltözve ffi létére és pucsítani, hogy told fel a dildót a valagamba... :/

2020. aug. 20. 12:55
 16/18 remetdol ***** válasza:
71%

"Tudod hány pöcsööt láttam egy olyan felvonuláson?"

Én nem tudom,de gyanús vagy, hogy eljársz ilyeneket nézegetni. Én még a közelébe se mentem soha, ennyivel meg lehetett oldani ezt a nagy problémát.

2020. aug. 20. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

Melegként írom a következő sorokat.

Az én véleményem, hogy már maga a pride elnevezése is eléggé megtévesztő, ami azt sugallja, hogy valaki büszke arra, hogy nem heteroszexuális. A valódi lényeg pedig az lenne, hogy az illető nem hazudik, s felvállalja.

Egyetértek azokkal, akik szerint az ott vonulók többségének más problémája is lehet. Elég csak példát venni az "Emma vagyok" videóról.

A másik probléma a média. A média nem azokról fog fényképet készíteni, vagy videót, akik hagyományos utcai ruhában normálisan sétálnak. Hanem azokról, akik úgy viselkednek, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ezek többsége pedig elég provokatív módon viselkedik.

2020. aug. 20. 18:39
 18/18 anonim ***** válasza:
mert azt hiszik hogy megtehetik azt hogy mutogatsák a nemiszervét meg seggüket,meg hogy lehet provokálni.
2020. szept. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!