Mónika show
Xdd szerintem ez mindent elárul
Nekem tetszik, a legjobb barátnőmet is Mónikának hívják, Moncsinak szoktuk becézni, ami szerintem aranyos. Egyáltalàn nem primitív lányról van szó, nagyon kedves és okos. Arról nem is beszélve, hogy időskorban is megállja a helyét ez a név, a Dzsenifer vagy a Vanessza nevekkel ellentétben. Számomra nem primitívsèget, hanem komolyságot sugároz.
A legtöbb ember a Mónika showra asszociál, ha meghallja ezt a nevet, de attól, hogy egy TV műsor primitív, attól még nem lesz a viselője is automatikusan az. Ahogy a Balázs show, az Anikó show, a Győzike show is primitív, de ez nem azt jelenti, hogy minden egyes Balázs, Anikó vagy Győző nevű ember buta...
Véletlen egybeesés, de akiket én ilyen néven ismerek, mindegyikük helyes és mindegyik szeret kerékpározni.
De ezt nem általánosításból írtam, csak az én ilyen nevű ismerőseimről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!