Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet annak valamilyen negatív...

Lehet annak valamilyen negatív következménye, ha van egy 30+ évvel idősebb szeretőm, ténylegesen apakomplexus miatt?

Figyelt kérdés

Nem szeretnénk a kérdésben említett férfival semmi komolyat egymástól. Számára és számomra is önbizalomépítő a kapcsolat, mert ő fiatalabbnak és sikeresnek érezheti magát velem, én pedig úgy ismerkedhetek meg a férfi világgal, ahogyan korábban, apafigura hiányában sohasem adatott meg. Intim, bizalmas a viszonyunk.

Azzal tisztában vagyok, hogy a testiség más okokból esik jól nekünk.

Ez a kapcsolat nem hátráltatja más kapcsolat kialakulását vagy fenntartását az életemben, és azt is tudom, hogy egy ponton abba kell majd hagyni.

Szerintetek így lehet negatív következménye a helyzetnek? Vele is szoktunk beszélni ilyesmiről, de meghallgatnám kívülálló véleményét is.

21/L

2020. aug. 17. 11:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
10: Igen, itt pl. a kérdező iránt semmilyen ellenérzésem nincsen, ellentétben azzal a kommentelővel, aki bevonta az anyagiakat.
2020. aug. 18. 11:05
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, adtam zöld pipákat a válaszokra!

Első: Arra értem, hogy származhat-e belőle baj, hogy talán nem gondolok át minden szempontot. Például amiket a második-harmadik válaszoló írtak. Azon is gondolkodtam, hogy azért nem fájó-e valahol mélyebben a kapcsolatban levő feleknek, hogy nem tisztán "én-és-te" vagyunk a kapcsolatban, hanem a komplexusaink - jelentősebb komplexusok, mint amilyenek egy szokványos párkapcsolatban benne szoktak lenni. Hogy mit tehet hosszútávon a pszichének az (mindkettőnk esetében), hogy nem csak önmagáért szeretem a másikat, hanem egy belevetített történet miatt is. Lehet-e ezt valahogy jól csinálni? Szeretném úgy alakítani az időt, amit egymásnak adunk, hogy ne csak tápláljuk a komplexusokat, ne is csak fájdalomcsillapítók legyünk egymásnak, hanem ténylegesen segíteni tudjunk a másik élethelyzetén.

A többi válaszban kialakult témára: nálunk nincsenek anyagiak a képben.

2020. aug. 18. 12:36
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező: 10-es voltam, meg aki leoltotta az anyagias csibét. Tudom, hogy nincsenek anyagiak.

Neked is válaszolva, szerintem tisztázd vele, hogy némi komplexus benned iránta, de érzelmek is vannak, neki ez elfogadható, vagy nem?

És így korrekt voltál vele. 😊

2020. aug. 18. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Annyi károd származhat belőle, hogy túl magasra fogja rakni a lécet, és a saját korosztályodból senkit sem találsz majd.
2020. aug. 18. 16:44
 15/18 anonim válasza:
9%

Nini! Egy ingyen puncs.hu-s lány:) Más ezért 2-300 ezret is elkér a pasitól havonta.

Negatív helyzet? Számold csak ki, hány milliód lehetne már:D

Meg ha apádként tekintesz rá és még dugtok is, akkor szerinted normális ember leszel te valaha?

2020. aug. 30. 19:56
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem értem: a pénzt miért kell mindig idekeverni? Nem élünk harmadik világbeli társadalomban. Sokaknak megadatik, hogy ne minden egyes emberi kapcsolatra gazdasági szövetségként (vagy csak majd a későbbiekben jól jövő kapcsolati tőkeként) tekintsenek. Teljesen abszurd felvetés az elmaradt milliókat számolni. A kapcsolat, tehát két ember valódi találkozása számomra egészen mást jelent, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Bízom benne, hogy "normális leszek", mindenki hordoz a sorsában sérelmeket, én foglalkozom a magaméival, véleményem szerint nem eredménytelenül.

Köszi a válaszokat!

2020. aug. 30. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Jól értem ez csak szexkapcsolat?Nem teljesen értem,akkor mi kell neked ettől az 50 feletti pasitól 21 évesként.Miért nem kezdesz mondjuk egy 35 körülivel?

24N

2020. aug. 30. 23:31
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem csak szex, sok időt töltünk együtt, részei vagyunk egymás életének - tehát ismerjük egymás családját, barátait, ismerőseit. Rengeteget beszélünk, csinálunk együtt programokat (hasonló dolgokban lelünk örömöt). Azért használom a "szerető" és a "viszony" szavakat, mert ez a kapcsolat csak a jelenben létezik, egyértelműen nincsen jövője. Legalábbis a szex részének semmiképpen sem, és az az a rész, amit problémésabbnak, furcsábbnak tartok.

Egyébként barátnak nevezném, kedveljük egymás személyiségét. Ez a válaszom arra, hogy mi kell nekem tőle.

2020. aug. 31. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!