Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megmondanátok rólam hogy...

Megmondanátok rólam hogy cigány lány vagyok?

Figyelt kérdés
Nem beszélek csúnyán,nem nagyon barna a bőröm inkabb olyan kreol. Imádok olvasni, utálom a mulatós zenét inkább peepet hallgatok. Nagyon szeretek tanulni és most fel is vettek egy elit gimibe:) Ja és SOHA NEM VENNÉK FEL HOSSZÚ MULATÓS SZOKNYÁT VAGYMIAZXDDDD. Sose bántanák senkit es meg se fordult a fejembe hogy lopjak vagy valami ez tőlem nagyon tàvol áll.(tudom hogy ez nem számít de nem putriba lakok) esss még nem volt barátom és nem is akarok még,majd csak pár év múlva (most vagyok 15) ezt csak azért irom le mert olvastam h a romák 20 eves korukba szülnek:/
2020. aug. 17. 06:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Te is elleni fogsz legkésőbb 20 évesen.
2020. aug. 17. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:
11%
Hát az alapján hogy ilyen Lil Pimpet hallgatsz, sajnos te se vagy különb azoktól akik mulatóst... Az is a mulatós szintje. Igénytelen, gagyi zene.
2020. aug. 17. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
25%

Nem kell szégyenleni ha roma származású vagy csak sajnos vannak akik primitív rétegekhez tartoznak amik eléggé elterjedtek sajnos :(de nyilván nem mindenkire igaz

Te egy intelligens és jómódú családban nőtél fel és te is egy normális tisztességes ember vagy :)

Az meg elég szomorú ha valaki előítélettel közelít meg mert nem minden roma primitív

2020. aug. 18. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
A származást nem lehet annyira elnyomni általában látszik ha valaki az de ezek külsőségek az számít hogy milyen elveket vallalsz
2020. aug. 18. 17:11
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos szerintem elég erős kisebbségi komplexusod van. Miért kell menekülni az elől ami vagy? Ha cigány vagy legyél büszke rá, és mutasd meg hogy így is tudsz normális emberként élni! Sok olyan cigányt ismerek aki normális, és letagadja hogy az, mert egy normális ember nem lehet cigány (ja pedig a leggtöbbnek olyan sötét a bőrszíne, mint az éjszaka. Szerintem ez már a nevetséges kategória) Én rólam látszik hogy cigány vagyok, de van olyan régi ismerősöm aki elcsodálkozott amikor mondtam neki és azt mondta hogy olyan normális vagyok hogy az ő szemében én nem vagyok cigány. Nem tudta, de valójában ezzel engem eléggé megsértett. Pedig lovári cigány vagyok aki még beszéli a nyelvet, tartja a hagyományokat, de mellette tanultam, leérettségiztem, van egy tök jó szakmám, és tisztességesen élek a családommal. Úgy érzem aki így megbecsül, az tényleg megbecsül, és kiáll mellettem bármilyen helyzetben. Aki meg így sem néz rám jó szemmel (mert sajnos abból több van), az így járt!
2020. okt. 15. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!